Beyou.bg

Нашите клиенти от Be You са едни от най-добрите специалисти в областта на терапии и семинари за личностно развитие, йога, Мандала, арт-практики, танци, динамични практики за тяло и дишане. Именно затова ние от СтудиоУеб.БГ сме изключително благодарни за оказаното доверие и предоставента възможност да създадем за тях един интерактивен уеб сайт, който освен завладяващ дизайн и ефективни функционалности, разполага и с персонализирани модули, част от които са:

  • Интегриран блог;
  • Интегриран модул за Уебинари - възможност за провеждане на уебинари (уеб базирани семинари) чрез онлайн платформа. Разнообразни функции за организиране на сесии с въпроси и отговори, чат разговори, видео споделяне, презентации на живо и др.;
  • Управление на съдържанието:

-възможност за редакция на наличната информация;

-възможност за добавяне/премахване на страници;

-възможност за добавяне/премахване на продукти;

-възможност за добавяне/премахване на текстов или снимков материал;

-неограничен брой продукти и категории;

  • Потребителски профили:

-регистрация и вход за клиенти, с възможност за вход чрез социална мрежа (Facebook и Instagram);

-пазарска кошница и поръчка; 

-запазване на личните данни на потребителя в профила, с цел по-лесно и бързо завършване на поръчката;

-информация за направените поръчки;

  • Интегриране на модул "Бюлетин";
  • Свързаност между уеб сайта и профилите в социалните мрежи (Facebook и Instagram);
  • Късмет на деня
  • и други.
PHP

PHP

PHP е скриптов език върху сървърната (обслужваща) страна език с отворен код, който е проектиран за уеб програмиране и е широко използван за създаване на сървърни приложения и динамично уеб-съдържание.

MySQL

MySQL

MySQL е многопоточна, многопотребителска, SQL система за управление на бази данни (СУБД) с повече от шест милиона инсталации.

CSS3

CSS3

CSS (Cascading Style Sheets) е език за описание на стилове (език за стилови листове, style sheet language) – използва се основно за описване на представянето на документ, написан на език за маркиране. Най-често се използва заедно с HTML, но може да се приложи върху произволен XML документ.

WordPress

WordPress

WordPress (транскрипция – Уърдпрес) е вид свободен софтуер с отворен код за създаване на блогове и/или сайтове, използващ система за управление на съдържанието (CMS) и е базиран на PHP и MySQL.

jQuery

jQuery

jQuery е разпространена алтернатива на JavaScript, публикувана в началото на 2006 от Джон Резиг. В основата си jQuery опростява достъпа до всеки елемент на дадена уеб-страница, като по този начин позволява лесно изграждане на динамична функционалност в страниците.

SEO

SEO

SEO оптимизация - оптимизация за търсачки

ERP

ERP

Планиране на ресурсите на предприятието (на английски: Enterprise Resource Planning, ERP) е многофункционална информационна система, задвижвана от интегриран набор от програмни модули, които поддържат основните вътрешни работни процеси на една компания.

Responsive

Responsive

Responsive - отзивчив уеб дизайн - използва се за показване на подходяща версия на всякакви размери устройства.

CMS

CMS

SW CMS - собствена система за управление на съдържанието

Facebook

Facebook app

Facebook app

Marketing

Marketing Cloud

Marketing cloud

Hosting

Cloud Hosting

Cloud Hosting

Beyou.bg  -  Изработка на сайт, мобилно приложение, онлайн магазин от СтудиоУЕБ.БГ
нагоре