АВТОТЕСТ 2000

Автотест 2000 е един от първите пунктове за извършване на периодични и годишни технически прегледи на МПС на територията на Бургас и околността. СтудиоУЕБ разработи адаптивен уебсайт за сервиз Автотест 2000 за експресно обслужване на всякакъв вид автомобили и транспортна техника, провеждане на психотест, застраховки Гражданска отговорност и всички видове стругарски услуги.

Сайтът служи и като портал за информация и запазване на час за технически прегледи. Специално за всички потребители разработихме синхронизация на свободни часове за резервация.

PHP

PHP

PHP е скриптов език върху сървърната (обслужваща) страна език с отворен код, който е проектиран за уеб програмиране и е широко използван за създаване на сървърни приложения и динамично уеб-съдържание.

MySQL

MySQL

MySQL е многопоточна, многопотребителска, SQL система за управление на бази данни (СУБД) с повече от шест милиона инсталации.

CSS3

CSS3

CSS (Cascading Style Sheets) е език за описание на стилове (език за стилови листове, style sheet language) – използва се основно за описване на представянето на документ, написан на език за маркиране. Най-често се използва заедно с HTML, но може да се приложи върху произволен XML документ.

Magento

Magento

Magento е софтуер за изработка на онлайн магазин

jQuery

jQuery

jQuery е разпространена алтернатива на JavaScript, публикувана в началото на 2006 от Джон Резиг. В основата си jQuery опростява достъпа до всеки елемент на дадена уеб-страница, като по този начин позволява лесно изграждане на динамична функционалност в страниците.

SEO

SEO

SEO оптимизация - оптимизация за търсачки

ERP

ERP

Планиране на ресурсите на предприятието (на английски: Enterprise Resource Planning, ERP) е многофункционална информационна система, задвижвана от интегриран набор от програмни модули, които поддържат основните вътрешни работни процеси на една компания.

Responsive

Responsive

Responsive - отзивчив уеб дизайн - използва се за показване на подходяща версия на всякакви размери устройства.

Zend

Zend

Zend е популярен професионален PHP Framework.

CMS

CMS

SW CMS - собствена система за управление на съдържанието

Hosting

Cloud Hosting

Cloud Hosting

CodeIgniter

CodeIgniter

CodeIgniter

АВТОТЕСТ 2000  -  Изработка на сайт, мобилно приложение, онлайн магазин от СтудиоУЕБ.БГ
нагоре