Andika.bg - специализиран онлайн магазин за продажба на ХоРеКа консумативи

Andika.bg е специализиран онлайн магазин за консумативи, с широка гама от продукти предназначени за вашия ресторант, хотел, офис или просто за дома.

За екипа на СтудиоУЕБ.БГ беше истинско удоволствие да разработи също толкова висококачествен и изящен онлайн магазин, каквито са и предлаганите продукти. За целите и нуждите на клиента, базирахме проекта на платформата EXPOZY - иновативна система за управление на съдържанието, разработена специално за нуждите на вашия бизнес.  Ето и някои от основните функционалности, на които заложихме, за да изработим онлайн магазин, достоен за Andika.bg:

  • Впечатляващ и стилен дизайн, улесняващ потребителите при избора и поръчката на необходимите артикули; 
  • Усъвършенствана търсачка с подсказки, която показва какво търсите още преди да сте го дописали;
  • Пълна ERP интеграция, позволяваща точно и бързо проследяване на продукти, наличности, цени и поръчки;
  • Интеграция с куриерските фирма "Спиди" и "Еконт";
  • Максимално опростен чекаут за по-лесно завършване на всяка поръчка, независимо дали е от регистриран потребител или гост;
  • Модули "Най-продавани", "Най-нови", "Свързани" продукти;
  • И други.
PHP

PHP

PHP е скриптов език върху сървърната (обслужваща) страна език с отворен код, който е проектиран за уеб програмиране и е широко използван за създаване на сървърни приложения и динамично уеб-съдържание.

MySQL

MySQL

MySQL е многопоточна, многопотребителска, SQL система за управление на бази данни (СУБД) с повече от шест милиона инсталации.

CSS3

CSS3

CSS (Cascading Style Sheets) е език за описание на стилове (език за стилови листове, style sheet language) – използва се основно за описване на представянето на документ, написан на език за маркиране. Най-често се използва заедно с HTML, но може да се приложи върху произволен XML документ.

jQuery

jQuery

jQuery е разпространена алтернатива на JavaScript, публикувана в началото на 2006 от Джон Резиг. В основата си jQuery опростява достъпа до всеки елемент на дадена уеб-страница, като по този начин позволява лесно изграждане на динамична функционалност в страниците.

SEO

SEO

SEO оптимизация - оптимизация за търсачки

Responsive

Responsive

Responsive - отзивчив уеб дизайн - използва се за показване на подходяща версия на всякакви размери устройства.

POS

POS

Виртуален POS терминал

CMS

CMS

SW CMS - собствена система за управление на съдържанието

Hosting

Cloud Hosting

Cloud Hosting

CustomEShop

Custom E-Shop

Custom E-Shop

нагоре