Google местен бизнесСвържете своя бизнес с местните клиенти чрез лесната и удобна програма на Google.

Google местен бизнес Ви дава възможност да споделяте повече информация за бизнеса си и да излизате на първа страница с директно местонахождение.


Пишете реклама за фирмата си, определяте месечен рекламен бюджет, а на нас оставяте да предложим списък със сродни ключови думи, въз основа на категорията на фирмата Ви. Когато хората търсят Вашия бизнес във вашия град, ще попаднат на първо място на Вашия бизнес профил. Краткото представяне за Вашия бизнес, координати, намаления, работно време ще са денонощно на разположение на Вашите клиенти. Предлагаме Ви картографска услуга в Google, с която могат да се разглеждат карти в произволен уеб браузър. Или иначе казано, ние Ви предоставяме възможността за по голямо развитие на бизнеса Ви, улесняваики клиентите да Ви намират по-лесно в Google . Картите са с променлив мащаб и показват широк спектър от информация за Вашето местоположение. В Студио Уеб винаги се стремим данните за местен бизнес, резултати и карти да са с най-високо качество. И фирмите и потребителите ни вече са усетили предимствата ни. Нека Ви изясним какво всъщност Ви предлагаме.


Онлайн потребителят изписва в Google Вашата ключова дума, избира Вашия линк, излизащ на първа страница, и кликва върху него, за да научи повече за дейността Ви и Вашето продуктово портфолио, излизайки му отстрани на картата с точното ви местоположение. Имате хотел, сервиз, ресторант, офис – представете своя бизнес чрез нас в Google Карти.
нагоре