CRM системаСистема за управление на взаимоотношенията с клиентите - SW Billing - Контролиран, бърз и ефективен работен процес. Лесна поддръжка на фирмената система, защитена от загуба на данни. Дистанционен и непрекъснат контрол на работните процеси. На всякакви платформи.

Какво е CRM?


Система за управление на взаимоотношенията с клиентите
Получете пълен оглед на вашите клиенти, включително история на дейността, бележки, общият доход, фактури, пощенска реклама и т.н. Вземете 360-градусова гледка на вашите клиенти.

Безпроблемно фактуриране
Създайте фактурите си и останете на върха на Вашия бизнес. Всичко се усложнява. Създадена, за да Ви помогне системата на StudioWEB.BG Ви позволява да следите плащанията.

Български език
CRM системата може да бъде локализирана към определени езици и територии - Определете вашата собствена валута, Часовата зона, Формат на датата и т.н

Улеснено счетоводство
Бързо и лесно счетоводство за Вашия бизнес. Вие ще имате възможността да добавяте доходите и разходите.

Събиране на плащания от клиентите
CRM системата Ви предоставя следните възможности за плащане: - Paypal - Stripe - Bank / Cash - Authorize.net, както и много други.

Последващо съдействие
При нужда след въвеждането в експлоатация на вашата система, можете да разчитате на нашата професионална подкрепа. Свържете се с нас и ние ще реагираме в най-кратки срокове.

ФункционалностиВъзползвайте се от плюсовете


Инсталация

Ние от СтудиоУеб ще направим всичко необходимо за Вашия нов бизнес уебсайт – регистрация на домейн, хостинг, качване на данни и персонализация. Свържете се с нас, за да стартираме!

Модификации

Можем да персонализираме Вашия бизнес уебсайт по начина, по който желаете. Всичко е възможно – промяна на цветните схеми, промени в дизайна, функционалността, добавяне на нови страници и др.

Съдействие

По време на всеки един етап от разработката, ние сме на Ваше разположение за консултации. Услугата е БЕЗПЛАТНА!

Поддръжка

Последващата поддръжка на услуги като: хостинг, домейн, пощенска кутия, архивиране и възстановяване – са включени в месечната/годишна такса.

Анализ посещения

Всеки месец ще получавате БЕЗПЛАТНИ Google Analythics доклади за трафика на бизнес сайта Ви: посетители, разглеждане на страници, най-посещавани страници и др.

Вашият бизнес уебсайт ще бъде разработен Google-friendly. Това включва базова оптимизация на страниците и URL адресите, метатагове според съдържанието, алт тагове на изображения и др.


Защо да изберете StudioWEB.BG?


Готови решения

С нашите готови уебсайтове и софтуер Вие може да привличате нови клиенти към бизнеса си за часове. Не губете време, свържете се с нас и започнете днес!

Не са необходими познания по програмиране

Нашите уебсайтове и софтуер са лесни за употреба и не изискват някакви технически познания. Използвайте времето си, за да управлявате и развиете бизнеса си и оставете техническата част за нас.

Съвременен дизайн и технология

Ние използваме последни технологии в уеб разработките за създаване на мощни, функционални и напълно развиващи се уебсайтове и софтуери. HTML5, PHP, MySQL, jQuery, SEO, Адекватност – не са ни чужди.

Извънредна помощ

Нашият екип за помощ е една от многото причини за това защо хората избират да работят с нас – бързина, отзивчивост, любезност. Ние сме готови да откликнем на Вашите нужди с технически решения и опит в разрешаването на проблеми.

Достъпна персонализация

Независимо дали искате промяна на някои от нашите продукти или поръчкови уеб приложения, ние можем да Ви я предоставим. Ние сме изработили хиляди уеб проекти за всякакъв вид бизнес.

Нашите такси са включени в текущите разходи по уебсайта или софтуера. Няма скрити такси, задължения или минимален срок на договор за използване на нашите услуги.нагоре