Ние сме StudioWEB.BG

СТУДИОУЕБ.БГ предлага изработка на фирмени, мобилни, динамични и портални уеб сайтове, имиджови и бизнес мобилни приложения за Android и iOS, интерактивни, привличащи погледа онлайн магазини, маркетинг и реклама в интернет, планиране, прогнозиране и провеждане на кампании в социални мрежи.

СТУДИОУЕБ.БГ е доставчик на софтуерни услуги с дългогодишен опит в разработването на цялостни софтуерни решения по поръчка. Вече помогнахме на стотици наши клиенти да увеличат производителността си и да подобрят ключовите си работни процеси като дигитализират своя бизнес с персонализирани софтуерни решения от най-високо качество. Ние разполагаме с всички възможности за постигане на максимално добри резултати, работейки с едни от най-големите компании за реклама в интернет за България и Европа. Ние не пестим усилия и средства за повишаване квалификацията на нашите служители, за да бъдем актуални и иновативни в информационните технологии. Ние даваме гаранция за качеството на нашите услуги и референтната ни листа от доволни клиенти е доказателство за професионализма на нашите експерти.
182
доволни клиенти
286
завършени проекти
 

Какво правим ние…?!

Ние предоставяме на стартиращи фирми, малки и средни предприятия и големи корпоративни клиенти аутсорсинг услуги за разработка на софтуер по поръчка. Изграждайки силно онлайн присъствие за Вашия бизнес, отговарящо на Вашите изисквания, нужди и целева аудитория, развиваме бизнеса Ви. За тази цел прилагаме инструментите на съвременния дигитален маркетинг, а именно: SEO оптимизация в търсачки, регистрация в портали, кампании в социални мрежи, интернет реклами и др. По този начин генерираме по-голям трафик към сайта Ви и увеличаваме онлайн запитванията и продажбите. Предоставяме отлична комуникация и пълна прозрачност, които дават по-ясна представа на клиентите ни за това какво се случва зад кулисите и всичко това, благодарение на ERP система, която е продукт на СТУДИОУЕБ.БГ.

Уеб Дизайн с HTML5, CSS3, jQuery
 
Програмиране на PHP 7, MySQL, Zend
 
Мобилни iOS, Android, Windows Mobile
 

Работен Процес

Концепция на проекта

Това е началната фаза, в която се изяснява обхвата на проекта, както и планът, изискванията и необходимите ресурси за неговото изпълнение. Преди стартирането на работния процес, ние определяме необходимите човешки и технически ресурси, планираме целите, предвиждаме резултатите и рисковете, които в последствие се стремим да избегнем. Постигаме този начин на работа, благодарение на добре оборудваните ни офиси, професионални разработчици, както и трети страни от служителите, които вземат участие в осъществяването на даден проект. Нашият екип от експерти има богат опит в работата с индустрии от различни сфери. Подреждайки правилно задачите и ресурсите за всеки проект, осигуряваме един организиран и стратегически правилен процес на работа. Започвайки работа по проекта, ние се съобразяваме с всички желания и изисквания на клиента.
koncepciq-na-proekta
viziq

Визия

Знаем, че визията е от изключително значение, както за нашите клиенти, така и за бъдещите техни такива. Затова ние се стремим да изработим уникална визия за Вашия проект, защото тя може да е причина както за успех, така и за евентуален провал на бизнеса Ви. След избора на дизайн за проекта, ние се допитваме до Вас, интересуваме се от мнението Ви и ако има нещо, което не Ви харесва - го променяме и продължаваме работа, до пълно удовлетворяване на желанията Ви. След одобрение на визията, пристъпваме към фазата с добавяне на функционалностите. Тестваме ги многократно, за да бъдем сигурни, че това, което сме изработили, ще е най-добрият вариант за Вас.

Създаване на дизайна

Благодарение на опита ни през годините, ние сме си изградили способността да доставяме отлична творческа работа на различни интерактивни медийни платформи. Нашата цел е не само да привличаме клиенти, но и да се развиваме и надграждаме като професионалисти. Ние не избираме даден дизайн, просто защото изглежда добре. Важно е зад това решение да стои логичен аргумент. Всичко трябва да бъде съобразено със сферата на работа, функционалностите, съдържанието, дали става въпрос за уеб сайт, мобилно приложение, онлайн магазин или мобилна версия на сайт. Правим много тестове, което да подсигури визуално съвършенство. Всеки пиксел трябва да е на мястото си, за да се получи един абсолютно responsive /отзивчив/ дизайн, благодарение на който, разглеждайки сайта, той ще бъде визуално адаптивен към всеки тип десктоп (компютър, лаптоп) и мобилни (телефони, смартфони, таблети) устройства.
suzdavane-na-dizaina
kodirane-i-programirane

Кодиране и програмиране

В този етап ние влагаме най-голяма част от професионализма си, защото това е същността на проекта, който гарантира неговия успех. Нашият екип обича работата с предизвикателства. Правим подробен график за всеки един сайт, но знаем че в процеса на работа могат да възникнат нови желания и промени, затова се стремим да бъдем гъвкави в процеса на изработка. Използваме иновативни технологии за Вашия сайт, мобилно приложение, мобилна версия, онлайн магазин или оптимизация за търсещи машини. Гарантираме висока производителност и бързодействие чрез последните версии на PHP, MySQL, Perl. Създаваме красиви и функционални сайтове с HTML5, CSS3 и jQuery. Наблюдаваме и управляваме всички ресурси, за да гарантираме безпроблемната работа на сайта Ви!

Тестване

Важна част от нашия работен процес е тестването на реални устройства, което осигурява сигурност за качество на работата преди окончателно завършване на проекта и неговото издаване. За нас това е официална дейност, за която не пестим време и ресурси. Тестването протича по различен начин, в зависимост от типа на проекта. За да тестваме уеб сайт и онлайн магазин ние ги отваряме от различни утройства, влизаме във всяка една страница поотделно, проверяваме разположението на всички текстове и снимки, тестваме наличните фунционалности. При мобилните приложения и мобилните версии тестваме правилното функциониране на разделите през различни типове (смартфон, таблет) и марки мобилни утройства (iPhone, Samsung и т.н.), за съответната мобилна платформа (iOS, Android, Windows phone). SEO оптимизацията е от изключителна важност за позиционирането и успеха на Вашия проекта, затова нашите SEO специалисти правят подробно проучване и анализ на ключовите думи, конкурентите и избират варианта, който ще е най-ефективен за Вас.
testvane
zavurshvane

Завършване

След като извършим всички тестове, които ни гарантират качество и безпроблемно функциониране, ние Ви представяме завършения проект, който е готов за въвеждане в експлоатация. След като обсъдим всички детайли по проекта с Вас, правим и демонстрация. Ако няма други корекции Ви предоставяме данни за достъп и Ви правим пълно обучение за работа, за да можете сами да менажирате софтуера си - да обновявате информация, снимки, видео, да си качвате новини, продукти, услуги и т.н.. Разбира се, нашата работа не приключва с предаването на сайта. Ние ще Ви предложим не само годишна техническа поддръжка и помощ, но и информационна такава. На разположение сме за всякакви въпроси от Ваша страна.
 
 

Акаунт Мениджър

 • Връзката Ви със СтудиоУеб.БГ
 • Отговорен за информираността Ви относно възложения проект
 • Помага за избистряне не идеите, както и обсъжда нуждите Ви с Вас
 • Търси активно нови възможности за подобряване на организацията Ви

Технически консултант

 • Отговаря за определяне на обхвата на проекта
 • Изготвя техническите и функционалните спецификации
 • Благодарение на опита си в кодирането и програмирането, осъществява реализацията на продукта
 • Извършва необходимите промени при желание от Ваша страна

Мениджър проекти

 • Отговорен да регулира работния процес, за да бъде изработен в срок и в рамките на определения бюджет
 • Управлява и следи екипа от началото до края на работния процес
 • Отговаря на всички възникнали въпроси по време на работата
 • Изготвя план график за свършената работа

Екип

Ние работим за вас и вашия успех в интернет, защото когато печелите Вие, печелим и ние.
Евгени Нончев

Евгени Нончев

CEO
10+ years experience

 
Димитър Лозев

Димитър Лозев

Senior Web Developer
97+ completed projects

 
Росен Дяков

Росен Дяков

Senior Front End Developer
44+ completed projects

 
Димитър Иванов

Димитър Иванов

Senior Web Developer
73+ completed projects

 
Соня Василева

Соня Василева

Digital Marketing
54+ completed projects

 
Гергана Илиева

Гергана Илиева

Web Designer
35+ completed projects

Езици

React

React Native

Javscript

Angular

CSS 3

PHP

HTML 5

Операционни системи

iOS

Android

Linux

OS X

Windows

Бази данни

MySQL

MariaDB

PostgreSQL

Microsoft SQL Server

Oracle

MongoDB

Системи за управление

Expozy

Expo

 

Клиенти

нагоре