Ние сме StudioWEB.BG

Ще Ви предложим:

 - Изработка на фирмени, мобилни, динамични и портални уеб сайтове;

- Имиджови и бизнес мобилни приложения за Android и iOS;

- Интерактивни, привличащи погледа онлайн магазини;

- Маркетинг и реклама в интернет; 

StudioWeb  сме доставчик на софтуерни услуги с дългогодишен опит в разработването на цялостни софтуерни решения по поръчка. Вече помогнахме на стотици наши клиенти да увеличат производителността си, като дигитализират своя бизнес с персонализирани софтуерни решения от най-високо качество. Ние разполагаме с всички възможности за постигане на максимално добри резултати. Ние даваме гаранция за качеството на нашите услуги и референтната ни листа от доволни клиенти е доказателство за професионализма на нашите експерти.
182
доволни клиенти
286
завършени проекти
 

Какво правим ние…?!

Ние предоставяме както на стартиращи фирми, така и на големи корпоративни клиенти аутсорсинг услуги за разработка на софтуер по поръчка. Ще Ви помогнем да изградите силно онлайн присъствие и здрава връзка с Вашата аудитория. 

Дигиталният маркетинг е ключът за това. Той включва SEO оптимизация в търсачки, регистрация в портали, кампании в социални мрежи, интернет реклами и др. По този начин ние генерираме по-голям трафик към сайта Ви и увеличаваме онлайн запитванията и продажбите.

Осигуряваме Ви отлична комуникация с нашия екип и пълна прозрачност на всичи процеси, благодарение на ERP система, която е продукт на StudioWeb. 

Уеб Дизайн с HTML5, CSS3, jQuery
 
Програмиране на PHP 7, MySQL, Zend
 
Мобилни iOS, Android, Windows Mobile
 

Работен Процес

Концепция на проекта

Това е началната фаза, в която се изяснява всичко по проекта и изпълнението му. Преди стартирането на работния процес, ние определяме необходимите човешки и технически ресурси, планираме целите, предвиждаме резултатите и рисковете, които в последствие се стремим да избегнем. Подреждайки правилно задачите и ресурсите за всеки проект, осигуряваме един организиран процес на работа. Започвайки работа по проекта, ние се съобразяваме с всички Ваши желания и изисквания.
koncepciq-na-proekta
viziq

Създаване на дизайна

Нашата цел е не само да привличаме клиенти, но и да се развиваме и надграждаме като професионалисти. Ние не избираме даден дизайн, просто защото изглежда добре. Всичко трябва да бъде съобразено със сферата на работа, функционалностите, съдържанието и желанията на нашите клиенти.  Правим много тестове, за да подсигурим визуално съвършенство. Всеки пиксел трябва да е на мястото си, за да се получи един абсолютно responsive /отзивчив/ дизайн, благодарение на който сайта ще бъде визуално адаптивен към всеки тип десктоп (компютър, лаптоп) и мобилни устройства .(телефони, смартфони, таблети)

 

Визия

Знаем, че визията е от изключително значение. Затова се стремим да изработим уникална дизайн за Вашия проект, защото той може да е причина както за успех. Ние винаги се допитваме до Вас, защото ни интересува Вашето мнение как искате да изглежда завършеният продукт.  Продължаваме работа, до пълно удовлетворяване на желанията Ви. След одобрение на визията, пристъпваме към фазата с добавяне на функционалностите. Тестваме ги многократно, за да бъдем сигурни, че всичко е изпипано и до най-малкия детайл.
suzdavane-na-dizaina
kodirane-i-programirane

Кодиране и програмиране

В този етап бива същността на проекта и несъмнно гарантира неговия успех. Нашият екип обича работата с предизвикателства. Правим подробен график за изпълнение на всеки един сайт, но знаем че в процеса на работа могат да възникнат нови желания и промени, затова се стремим да бъдем гъвкави в процеса на изработка. Залагаме на използването на иновативни технологии. Гарантираме висока производителност и бързодействие чрез последните версии на PHP, MySQL, Perl. Създаваме красиви и функционални сайтове с HTML5, CSS3 и jQuery. 

Тестване

Важна част от нашия работен процес е тестването на продукта на реални устройства. Тестването протича по различен начин, в зависимост от типа на проекта. За да тестваме уеб сайт и онлайн магазин ние ги отваряме от различни утройства, влизаме във всяка една страница поотделно, проверяваме разположението на всички текстове и снимки, тестваме наличните фунционалности. При мобилните приложения и мобилните версии тестваме правилното функциониране на разделите през различни типове (смартфон, таблет) и марки мобилни утройства (iPhone, Samsung и т.н.), за съответната мобилна платформа (iOS, Android, Windows phone). SEO оптимизацията е от изключителна важност за позиционирането и успеха на Вашия проект, затова нашите SEO специалисти правят подробно проучване и анализ на ключовите думи и конкурентите.
testvane
zavurshvane

Завършване

След като извършим всички тестове и сме сигурни в качество и безпроблемно функциониране, ние Ви представяме завършения проект, който е готов за въвеждане в експлоатация. След като обсъдим всички детайли по проекта с Вас, правим и демонстрация. Ако няма други корекции Ви предоставяме данни за достъп и Ви правим пълно обучение за работа, за да можете сами да менажирате софтуера си. Разбира се, нашата работа не приключва с предаването на сайта. Ние ще Ви предложим не само годишна техническа поддръжка и помощ, но и информационна такава. На разположение сме за всякакви въпроси от Ваша страна!
 
 

Акаунт Мениджър

 • Връзката Ви със StudioWeb.bg;
 • Отговорен за информираността относно всеки проект;
 • Помага за визуализацията на идеите на клиента;
 • Търси активно нови възможности за подобряване на организацията;

Технически консултант

 • Отговаря за определяне на обхвата на проекта;
 • Изготвя техническите и функционалните спецификации;
 • Осъществява реализацията на продукта;
 • Извършва необходими промени по проекта; 

Мениджър проекти

 • Регулира работния процес, за да се изпълни бюджета в рамките на определения срок;
 • Управлява и следи екипа от началото до края на работния процес;
 • Отговаря на всички възникнали въпроси по време на работата;
 • Изготвя план график за свършената работа;

Екип

Ние работим за вас и вашия успех в интернет, защото когато печелите Вие, печелим и ние.
Евгени Нончев

Евгени Нончев

CEO
10+ years experience

 
Димитър Лозев

Димитър Лозев

Senior Web Developer
97+ completed projects

 
Росен Дяков

Росен Дяков

Senior Front End Developer
44+ completed projects

 
Димитър Иванов

Димитър Иванов

Senior Web Developer
73+ completed projects

 
Соня Василева

Соня Василева

Digital Marketing
54+ completed projects

 
Гергана Илиева

Гергана Илиева

Web Designer
35+ completed projects

 

Езици

React

React Native

Javscript

Angular

CSS 3

PHP

HTML 5

Операционни системи

iOS

Android

Linux

OS X

Windows

Бази данни

MySQL

MariaDB

PostgreSQL

Microsoft SQL Server

Oracle

MongoDB

Системи за управление

Expozy

Expo

 

Клиенти

нагоре