Уеб сайт за хотел
Немислимо е хотелът Ви да няма уебсайт, след като над 70% от хората в България търсят и резервират хотели през Интернет. Нуждаете се от достъпен, съвременен и функционален уебсайт за Вашия бизнес с вградена система за менажиране на съдържанието? СтудиоУеб.БГ разполага с подходящо решение за Вас! Ние притежаваме необходимия опит, с който да създадем Вашия нов уебсайт!Бизнес уебсайт с административен панел от StudioWEB.BG

Процес на работа

Дизайн

Имате възможност да изберете един от дизайните, които сме разработили. Предлаганият от нас уебсайт е готова разработка, която може да бъде допълвана, според Вашите желания.

Изменения

Знаем, че е възможно клиентът да пожелае допълнителни функционалности, затова уебсайтът за хотел, който сме разработили, подлежи на модификации. Свържете се с нас и ще ги обсъдим заедно.

Инсталация

Ние ще разработим и активираме Вашия уебсайт за хотел на предназначения за целта хостинг, след което ще можете да го разгледате и тествате. Екипът ни остава на разположение при корекции.

Съдържание

Единственото, от което ще имаме нужда е да ни набавите съдържанието за уебсайта – текстова информация и снимки (желателно е да са авторски). Веднага щом ни изпратите материалите, ние ще ги качим във Вашия нов уебсайт.

Финализиране

След потвърждение от Ваша страна, следва регистрация на домейн и финалната инсталация. Това е всичко. Вашият нов уебсайт е готов и популяризира Вашия хотел.

Последващо съдействие

След въвеждането в експлоатация на сайта за хотел, екипът ни остава на Ваше разположение. Свържете се с нас и ние ще реагираме в най-кратки срокове.

Страници и функционалностиВъзползвайте се от плюсовете


Инсталация

Ние от СтудиоУеб ще направим всичко необходимо за Вашия нов бизнес уебсайт – регистрация на домейн, хостинг, качване на данни и персонализация. Свържете се с нас, за да стартираме!

Модификации

Можем да персонализираме Вашия бизнес уебсайт по начина, по който желаете. Всичко е възможно – промяна на цветните схеми, промени в дизайна, функционалността, добавяне на нови страници и др.

Съдействие

По време на всеки един етап от разработката, ние сме на Ваше разположение за консултации. Услугата е БЕЗПЛАТНА!

Поддръжка

Последващата поддръжка на услуги като: хостинг, домейн, пощенска кутия, архивиране и възстановяване – са включени в месечната/годишна такса.

Анализ посещения

Всеки месец ще получавате БЕЗПЛАТНИ Google Analythics доклади за трафика на бизнес сайта Ви: посетители, разглеждане на страници, най-посещавани страници и др.

Вашият бизнес уебсайт ще бъде разработен Google-friendly. Това включва базова оптимизация на страниците и URL адресите, метатагове според съдържанието, алт тагове на изображения и др.


Защо да изберете StudioWEB.BG?


Готови решения

С нашите готови уебсайтове и софтуер Вие може да привличате нови клиенти към бизнеса си за часове. Не губете време, свържете се с нас и започнете днес!

Не са необходими познания по програмиране

Нашите уебсайтове и софтуер са лесни за употреба и не изискват някакви технически познания. Използвайте времето си, за да управлявате и развиете бизнеса си и оставете техническата част за нас.

Съвременен дизайн и технология

Ние използваме последни технологии в уеб разработките за създаване на мощни, функционални и напълно развиващи се уебсайтове и софтуери. HTML5, PHP, MySQL, jQuery, SEO, Адекватност – не са ни чужди.

Извънредна помощ

Нашият екип за помощ е една от многото причини за това защо хората избират да работят с нас – бързина, отзивчивост, любезност. Ние сме готови да откликнем на Вашите нужди с технически решения и опит в разрешаването на проблеми.

Достъпна персонализация

Независимо дали искате промяна на някои от нашите продукти или поръчкови уеб приложения, ние можем да Ви я предоставим. Ние сме изработили хиляди уеб проекти за всякакъв вид бизнес.

Нашите такси са включени в текущите разходи по уебсайта или софтуера. Няма скрити такси, задължения или минимален срок на договор за използване на нашите услуги.нагоре