Уеб сайт за ресторант
Търсите достъпен, модерен и функциониращ уебсайт за Вашия ресторант с вградена система за менажиране на съдържанието? СтудиоУеб.БГ разполага с най-доброто решение за Вас! Ние притежаваме необходимия опит, с който да създадем и Вашия нов уебсайт!Уебсайт за ресторант с улеснен админ панел от StudioWEB.BG

Метод на работа


Ще имате възможността да изберете един от нашите дизайни

Ще Ви бъде дадена възможност да изберете едни от най-креативните и олекотени дизайни, разбработени от нашия екип от талантливи разработчици. Всичко, което ще Ви предложим ще бъде съгласувано с Вашите желания.

Специфични изисквания

Веднага след разработката и активирането на Вашият уеб сайт, Вие ще имате възможността да го разгледате и тествате. Ако имате допълнителни изисквания относно Вашия нов сайт, екипът ни с радост ще приложи нужните промени.

Процес на инсталация

След като активираме и разработим Вашия сайт за ресторант на предназначен за целта хостинг акаунт, ще имате възможност и време да го изпробвате и промените някои от характеристиките му, според нуждите си.

Съдържание на сайта за ресторант

По време на разработката, Вие ще имате ангажимента да структурирате съдържанието за проекта. След като ни го изпратите, ние ще качим всички текстове, снимки и клипове и ще създадем персонализиран онлайн изглед.

Финализиране

След потвърждение от Ваша страна, ние ще регистрираме името, което сте избрали за домейна и ще направим финалната инсталация, след което Вашият нов уебсайт ще бъде готов.

Съдействие

Ако се нуждаете от нас след въвеждането на сайта в експлоатация, ние ще Ви осигурим професионална подкрепа. Единственото, което трябва да направите е да се свържете с нас и ние ще реагираме в най-кратки срокове.


ФункционалностиВъзползвайте се от плюсовете


Инсталация

Ние от СтудиоУеб ще направим всичко необходимо за Вашия нов бизнес уебсайт – регистрация на домейн, хостинг, качване на данни и персонализация. Свържете се с нас, за да стартираме!

Модификации

Можем да персонализираме Вашия бизнес уебсайт по начина, по който желаете. Всичко е възможно – промяна на цветните схеми, промени в дизайна, функционалността, добавяне на нови страници и др.

Съдействие

По време на всеки един етап от разработката, ние сме на Ваше разположение за консултации. Услугата е БЕЗПЛАТНА!

Поддръжка

Последващата поддръжка на услуги като: хостинг, домейн, пощенска кутия, архивиране и възстановяване – са включени в месечната/годишна такса.

Анализ посещения

Всеки месец ще получавате БЕЗПЛАТНИ Google Analythics доклади за трафика на бизнес сайта Ви: посетители, разглеждане на страници, най-посещавани страници и др.

Вашият бизнес уебсайт ще бъде разработен Google-friendly. Това включва базова оптимизация на страниците и URL адресите, метатагове според съдържанието, алт тагове на изображения и др.


Защо да изберете StudioWEB.BG?


Готови решения

С нашите готови уебсайтове и софтуер Вие може да привличате нови клиенти към бизнеса си за часове. Не губете време, свържете се с нас и започнете днес!

Не са необходими познания по програмиране

Нашите уебсайтове и софтуер са лесни за употреба и не изискват някакви технически познания. Използвайте времето си, за да управлявате и развиете бизнеса си и оставете техническата част за нас.

Съвременен дизайн и технология

Ние използваме последни технологии в уеб разработките за създаване на мощни, функционални и напълно развиващи се уебсайтове и софтуери. HTML5, PHP, MySQL, jQuery, SEO, Адекватност – не са ни чужди.

Извънредна помощ

Нашият екип за помощ е една от многото причини за това защо хората избират да работят с нас – бързина, отзивчивост, любезност. Ние сме готови да откликнем на Вашите нужди с технически решения и опит в разрешаването на проблеми.

Достъпна персонализация

Независимо дали искате промяна на някои от нашите продукти или поръчкови уеб приложения, ние можем да Ви я предоставим. Ние сме изработили хиляди уеб проекти за всякакъв вид бизнес.

Нашите такси са включени в текущите разходи по уебсайта или софтуера. Няма скрити такси, задължения или минимален срок на договор за използване на нашите услуги.нагоре