Уеб сайт за агенция за недвижими имоти


Уебсайт за недвижими имоти с лесен и удобен за употреба админ панел от StudioWEB.BG

Принцип на работа

Харесайте си един от предложените дизайни

Разполагаме с разработени от нас съвременни дизайни, от които може да направите своя избор. Предлаганият уебсайт е готова уеб разработка за Вашата туристическа агенция, като той може да бъде съобразен с Вашите нужди.

Заедно ще обсъдим допълнителните Ви изисквания

Свържете се с нас и ни уведомете за това как виждате сайта, споделете специфичните си нужди и ние ще ги осъществим за Вас.

Ние ще извършим цялостната инсталация

След като активираме и разработим Вашия сайт за туристическа агенция на предназначен за целта хостинг акаунт, ще имате възможност и време да го изпробвате и промените някои от характеристиките му, според нуждите си.

Ще Ви питаме за съдържание на уебсайта

По време на разработката, Вие ще имате ангажимента да структурирате съдържанието за проекта. След като ни го изпратите, ние ще качим всички текстове, снимки и клипове и ще създадем персонализиран онлайн изглед.

Последни настройки и пускане

След като ни потвърдите, че Вашия уебсайт е готов, ние ще регистрираме името на домейна, ще направим финалата инсталация и това е всичко! Вашият нов уебсайт е готов и продава.

Ще Ви съдействаме в случай на нужда

При нужда, можете да разчитате на нашия екип за професионална подкрепа, като се свържете с нас по всяко време. Ние ще реагираме във възможно най-кратки срокове.


Функционалности


Възползвайте се от плюсовете


Инсталация

Ние от СтудиоУеб ще направим всичко необходимо за Вашия нов бизнес уебсайт – регистрация на домейн, хостинг, качване на данни и персонализация. Свържете се с нас, за да стартираме!

Модификации

Можем да персонализираме Вашия бизнес уебсайт по начина, по който желаете. Всичко е възможно – промяна на цветните схеми, промени в дизайна, функционалността, добавяне на нови страници и др.

Съдействие

По време на всеки един етап от разработката, ние сме на Ваше разположение за консултации. Услугата е БЕЗПЛАТНА!

Поддръжка

Последващата поддръжка на услуги като: хостинг, домейн, пощенска кутия, архивиране и възстановяване – са включени в месечната/годишна такса.

Анализ посещения

Всеки месец ще получавате БЕЗПЛАТНИ Google Analythics доклади за трафика на бизнес сайта Ви: посетители, разглеждане на страници, най-посещавани страници и др.

Вашият бизнес уебсайт ще бъде разработен Google-friendly. Това включва базова оптимизация на страниците и URL адресите, метатагове според съдържанието, алт тагове на изображения и др.


Защо да изберете StudioWEB.BG?


Готови решения

С нашите готови уебсайтове и софтуер Вие може да привличате нови клиенти към бизнеса си за часове. Не губете време, свържете се с нас и започнете днес!

Не са необходими познания по програмиране

Нашите уебсайтове и софтуер са лесни за употреба и не изискват някакви технически познания. Използвайте времето си, за да управлявате и развиете бизнеса си и оставете техническата част за нас.

Съвременен дизайн и технология

Ние използваме последни технологии в уеб разработките за създаване на мощни, функционални и напълно развиващи се уебсайтове и софтуери. HTML5, PHP, MySQL, jQuery, SEO, Адекватност – не са ни чужди.

Извънредна помощ

Нашият екип за помощ е една от многото причини за това защо хората избират да работят с нас – бързина, отзивчивост, любезност. Ние сме готови да откликнем на Вашите нужди с технически решения и опит в разрешаването на проблеми.

Достъпна персонализация

Независимо дали искате промяна на някои от нашите продукти или поръчкови уеб приложения, ние можем да Ви я предоставим. Ние сме изработили хиляди уеб проекти за всякакъв вид бизнес.

Нашите такси са включени в текущите разходи по уебсайта или софтуера. Няма скрити такси, задължения или минимален срок на договор за използване на нашите услуги.нагоре