Трудов стаж в StudioWEB

 

 

Придобий трудовия си стаж в “СтудиоУеб.БГ”

 

Разбираме, че в днешно време е изключително трудно за младите специалисти да си намерят работа. Основната причина за това често е липсата на трудов стаж по специалността. Ние от СтудиоУеб.БГ подкрепяме развитието на младежта и именно затова организираме кампанията “Стани стажант в СтудиоУеб.БГ”.

 

Защо да изберете СтудиоУеб.БГ?


Подобно на Вас, ние сме млади и изпълнени с идеи и способности в областта. Нашата фирма е една от водещите в този сектор. Имаме желанието и възможностите да предадем опит и знания в реална работна среда на младите надежди на страната. Ние можем да дадем летящ старт на желаещите да работят в IT сектора, който е най-динамично развиващият се.

Ще имате възможността да:

• Се сблъскате лице в лице с практиката
• Наблюдавате и да се учите от опита на нашите професионалисти
• Научите нови неща и да се включите в проектите
• Представяте идеи си пред нашите колеги

В програмата са включени места в областите:

• Дизайнер
• Програмист
• Оптимизатор
• Копирайтър
• Акаунт
• Медиа планьор

 

Ето и нашите изисквания:


Кандидатите за стажантската програма трябва да са със завършен втори курс от висшето си образование. Специалност марекетинг, връзки с обществеността, информационни технологии, КСТ и дизайн не са задължителни за кандидатите за програмата, но ще се считат като предимство. Изисквания към кандидатите за стажантската програма са висока компютърна грамотност и умение за работа в екип. Стажът осигурява на кандидатите възможност да придобият ценни знания и умения. Не е задължително кандидатите да имат натрупан опит в други фирми, но ако могат да покажат техни предишни проекти – дори любителски материали, които са изготвяли биха били с предимство. Всички завършили успешно стажантския период получават документ, с оценка за своята активност и препоръки. Стани част от СтудиоУеб.БГ през новата 2023 година! Желаещите могат да кандидатстват онлайн, като попълнят формуляра по-долу.
?
Твоята електронна поща.
?
Твоят телефонен номер.
?
Висше от/до (дата), наименование, специалност, средно от/до (дата), наименование, специалност
?
Допълнителна квалификация или друга информация, която ще улесни избора ни
 

 

Искаш ли да бъдеш Уеб стажант в СтудиоУеб.БГ?


Да започнеш с летящ старт своята бъдеща кариера в уеб агенция, която е създала едни от най-добрите специалисти в уеб дизайна, оптимизацията за търсачки, интернет маркетинга и рекламата? Стажантска програма СтудиоУеб.БГ се провежда целогодишно и целта ѝ е да те въведем в особеностите на работата в различни отдели на уеб услугите и чрез практиката да те обучим как най-ефективно да участваш в основните процеси. От теб очакваме да помагаш на колегите, които работят в агенцията с каквото можеш и да вложиш всичко от себе си, за да се реализират поне някои от твоите предложения и идеи. Ако вече знаеш точно на коя професия от областта на уеб услугите искаш да се посветиш - дизайнер, програмист, оптимизатор, копирайтър, акаунт, медия планьор, изпрати ни кратко представяне било то текстово или визуално на целите интересите и досегашните ти проекти и постижения. Тъй като местата за  стажантска програма са ограничени, ще изберем само двама, най-много трима за сезон. Кандидатурите са много и затова ще ти възложим задача, чрез която да преценим дали да сключим стажантски договор с теб.

 

Стажантска програма в СТУДИОУЕБ.БГПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА СТАЖАНТСКАТА ПРОГРАМА НА СТУДИОУЕБ.БГ Дигитална агенция StudioWeb.BG предоставя възможност за лично и професионално развитие на млади хора, които искат да се развиват в сферата на дигиталния маркетинг. Агенцията търси да назначи “стажант” на позиция офис асистент. След като мине “стажантският” период има опция за започване на работа в агенцията на постоянен трудов договор. Ще бъде съставена индивидуална програма, обвързана с придобиването на нови знания и умения от всички основни направления на интернет рекламата. Стажантът ще получи професионални знания в сферата на онлайн маркетинг и онлайн рекламата. Основно ще помага за изпълнение на ежедневните задачи. Ще прави анализ и мониторинг на рекламодателите в интернет пространството, ще помага при онлайн медия планирането. - -Ста

Стажантска програма в СТУДИОУЕБ

жантска програма в СТУДИОУЕБ
Едни от основните дейности на уеб стажанта ще бъдат: 
  • Редактиране и промяна на текстове на уеб сайтове
  • Добавяне на нови текстове към уеб сайтове
  • Обработка и добавяне на изображения
  • Замяна на изображения
  • Добавяне и изтриване на страници от сайтове
  • Добавяне и изтриване на файлове от сайтове
  • Обновяване на статии
  • Подновяване и надграждане на функционалността на сайтове
  • Месечно архивиране на информацията от базата данни
  • Съхранение на потребителски пароли и данни за достъп

Изисквания към кандидатите:
Кандидатите за стажантската програма трябва да са със завършен втори курс от висшето си образование. Специалност марекетинг, връзки с обществеността, информационни технологии, КСТ и дизайн не са задължителни за кандидатите за програмата, но ще се считат като предимство. Изисквания към кандидатите за стажантската програма са висока компютърна грамотност и умение за работа в екип. Стажът по дигитален маркетинг осигурява на кандидатите възможност да придобият ценни знания и умения. Не е задължително кандидатите да имат натрупан опит в други фирми по специалността интернет маркетинг, уеб дизайн, интернет реклама, но ако могат да покажат техни предишни проекти - дори любителски материали, които са изготвяли биха били с предимство. Всички завършили успешно стажантския период получават документ, с оценка за своята активност и препоръки. За да кандидатствате за стаж или за свободни работни позиции при нас, моля да използвате контакт формата.
 

Отзиви от стажантска програма Лято' 2022


“Целият екип от професионалисти на Studioweb.BG е много отговорен. - Винаги завършва поставените задачи в уговорения срок.Все по-уверена съм в това, че искам да продължа да се занимавам с графичен дизайн и да го превърна в своя професия.”

“Стажът беше полезен и бих дошъл да стажувам пак в СтудиоУЕБ. По време на стажа научих много неща и разбрах колко много още имам да уча.”

“Научих доста нови неща относно оформлението и дизайна на сайтове , както и част от програмните езици. Придобих нови познания по HTML, CSS и Java Script. Науих се как да използвам Bootstrap класове и как да работя с програмата Pinegrow. Придобих умения за работа в екип.”

“Придобих желанието да се занимавам с дадената длъжност за напред. Научих доста нови неща относно оформлението и дизайна на сайтове, както и част от програмните езици. Работихме по теми за сайтове осъществени по различни начини.”

“Изработих лого и фирмена идентичност и 43 продукта (до деня на попълване на тази анкета - 18.08) за Creative market. Материята ми се стори интересна и смятам да продължа да се занимавам с уеб.”

“Опитът е най-ценното, което получих от стажа си в СтудиоУЕБ.”
 

 

 

 

 

 

нагоре