Софтуер за оценка на качеството на обслужване - Изработка на сайт, мобилно приложение, онлайн магазин от СтудиоУЕБ.БГ

Софтуер за оценка на качеството на обслужване


Мощен инструмент за измерване на успеха.

Система за оценка на качеството от ново поколение, която ще ви даде най-точните, богати и в реално време репорти за отзивите на вашите потребители.

Анализи и репорти

В реално време, по зададен период и от самото начало.

Разработката на софтуерния екип на СтудиоУЕБ.БГ е създадена с цел да получите най-точните и акурантни резултати. С помощта на нашата нова система, можете да измерите колко са доволни вашите клиенти от продуктите и услугите, които предлагате.

Графики на резултатите

Богатото графично представяне на резултатите Ви позволяват цялостен анализ на: предпочитанията, избора, оценката и коментарите на Вашите клиенти.

Кръгова диаграма

Кръговите диаграми, също познати като "пай" диаграми, са най-добри за изобразяване на пропорции. Те са най-полезни когато изобразяваме пропорционални данни и точните стойности не са толкова важни.


Цветове. Цветове навсякъде.

Вкарайте живот във Вашите анкети с помощта на различен и иновативен дизайн.

От СтудиоУЕБ.БГ обичаме да залагаме на различното. В софтуера за оценка на качеството на обслужване наложихме най-новите линии на дизайн и леснота на ползване. Сложни функции, които се крият зад добре организирани менюта, от където можете да променяте различните елементи.

Теми и различни цветови гами

Системата съдържа богат набор от различни теми с дизайн от СтудиоУЕБ.БГ. Чрез разнообразните теми, Вашите страници за оценка ще бъдат винаги атрактивни.

Удобен и гъвкав контролен панел

Благодарение на креативността на екипа на СтуиоУЕБ.БГ, нашият специализиран софтуер за оценка на качеството на обслужване идва с интуитивен контролен панел. Опростен, бърз, функционален.

Адаптивен дизайн

За Вашия компютър, таблет или телефон.

Благодарение на напредналите уеб технологии, които СтудиоУЕБ.БГ използва, успяхме да създадем нашата нова система с красив дизайн, който излиза еднакво добре на всякакви устройства.

Код за вграждане

С помощта на функцията Код за вграждане можете да сложите всякакво съдържание във Вашите анкети, което ще се вижда от клиентите Ви когато влязат да оценят Вашите продукти и услуги. Всякакви клипове, статистики и "Embed" уеб съдържание са на Ваше разположение.

Видео плеър

Защо да не представите Вашия въпросник по интерактивен начин? С помощта на видео плеъра, Вие ще можете да вградите Вашите фирмени или лични клипове директно от YouTube, Vimeo и т.н навсякъде във Вашите анкети.

Качване на файлове

Благодарение на разработката и вложената мисъл в проекта за оценка, Вашите клиенти могат дори да качват файлове! Директно от браузъра, бързо и лесно. Една добра идея за качване на отзиви за Вашите продукти и услуги под формата на снимков материал.

Анимиран слайдер

Слайдера за снимки е една от най-атрактивните функции на системата. С негова помощ можете да добавяте снимки, лого и картинки от всякакъв вид, за да може анкетата Ви да придобие по-завършен вид и да се възползва от Вашата фирмена идентичност.


Софтуерът отразява качеството на работа Ви през погледа на клиента и това го прави задължително условие за поддържане и подобряване на Вашата компания.


Софтуер за оценка на качеството на обслужване, който е разработен от служителите на StudioWEB.BG, е най-доброто средство за получаване на най-точни и бързи резултати за мнението на клиентите на Вашата фирма.
Системата е много подходяща за хотели, ресторанти, както и вериги такива, за корпорации с клонове в различни градове. Client Review system ще подобри начина, по който виждате дейността си, ще осъзнаете къде са слабостите Ви, от какво още се нуждае Вашият бизнес и по какъв начин можете да подобрите предлаганата от Вас стока или услуга.нагоре