Софтуер за оценка на качеството на обслужване


Мощен инструмент за измерване на успеха.

Система за оценка на качеството от ново поколение, която ще ви даде най-точните, богати и в реално време репорти за отзивите на вашите потребители.

Анализи и репорти

В реално време, по зададен период и от самото начало.

Разработката на софтуерния екип на СтудиоУЕБ.БГ е създадена с цел да получите най-точните и акурантни резултати. С помощта на нашата нова система, можете да измерите колко са доволни вашите клиенти от продуктите и услугите, които предлагате.

Графики на резултатите

Богатото графично представяне на резултатите Ви позволяват цялостен анализ на: предпочитанията, избора, оценката и коментарите на Вашите клиенти.

Кръгова диаграма

Кръговите диаграми, също познати като "пай" диаграми, са най-добри за изобразяване на пропорции. Те са най-полезни когато изобразяваме пропорционални данни и точните стойности не са толкова важни.


Цветове. Цветове навсякъде.

Вкарайте живот във Вашите анкети с помощта на различен и иновативен дизайн.

От СтудиоУЕБ.БГ обичаме да залагаме на различното. В софтуера за оценка на качеството на обслужване наложихме най-новите линии на дизайн и леснота на ползване. Сложни функции, които се крият зад добре организирани менюта, от където можете да променяте различните елементи.

Теми и различни цветови гами

Системата съдържа богат набор от различни теми с дизайн от СтудиоУЕБ.БГ. Чрез разнообразните теми, Вашите страници за оценка ще бъдат винаги атрактивни.

Удобен и гъвкав контролен панел

Благодарение на креативността на екипа на СтуиоУЕБ.БГ, нашият специализиран софтуер за оценка на качеството на обслужване идва с интуитивен контролен панел. Опростен, бърз, функционален.

Адаптивен дизайн

За Вашия компютър, таблет или телефон.

Благодарение на напредналите уеб технологии, които СтудиоУЕБ.БГ използва, успяхме да създадем нашата нова система с красив дизайн, който излиза еднакво добре на всякакви устройства.

Код за вграждане

С помощта на функцията Код за вграждане можете да сложите всякакво съдържание във Вашите анкети, което ще се вижда от клиентите Ви когато влязат да оценят Вашите продукти и услуги. Всякакви клипове, статистики и "Embed" уеб съдържание са на Ваше разположение.

Видео плеър

Защо да не представите Вашия въпросник по интерактивен начин? С помощта на видео плеъра, Вие ще можете да вградите Вашите фирмени или лични клипове директно от YouTube, Vimeo и т.н навсякъде във Вашите анкети.

Качване на файлове

Благодарение на разработката и вложената мисъл в проекта за оценка, Вашите клиенти могат дори да качват файлове! Директно от браузъра, бързо и лесно. Една добра идея за качване на отзиви за Вашите продукти и услуги под формата на снимков материал.

Анимиран слайдер

Слайдера за снимки е една от най-атрактивните функции на системата. С негова помощ можете да добавяте снимки, лого и картинки от всякакъв вид, за да може анкетата Ви да придобие по-завършен вид и да се възползва от Вашата фирмена идентичност.


Софтуерът отразява качеството на работа Ви през погледа на клиента и това го прави задължително условие за поддържане и подобряване на Вашата компания.


Софтуер за оценка на качеството на обслужване, който е разработен от служителите на StudioWEB.BG, е най-доброто средство за получаване на най-точни и бързи резултати за мнението на клиентите на Вашата фирма.
Системата е много подходяща за хотели, ресторанти, както и вериги такива, за корпорации с клонове в различни градове. Client Review system ще подобри начина, по който виждате дейността си, ще осъзнаете къде са слабостите Ви, от какво още се нуждае Вашият бизнес и по какъв начин можете да подобрите предлаганата от Вас стока или услуга.нагоре