Интеграция на системи за електронни плащания


Интернет се развива все повече и повече. В следствие на това, потребителите очакват сърфирането и нашумялото пазаруване онлайн да бъде по-бързо и удобно за тях. Според проучвания, един от най-предпочитаните методи да плащане на поръчка е директно през дадения сайт.Ние от СтудиоУеб.БГ предлагаме интеграция на системи за електронни плащания с кредитни и дебитни карти при универсални условия във Вашия уеб сайт, като това Ви гарантира много нови клиенти и увеличаване на продажбите.
Важно е да прецените към кого са насочение Вашите услуги/стоки и дали те са само от България, за да можете да изберете най-добрите варианти за системи за онлайн плащания. Най-популярни са системите:
epay_logo
borika_logo
paypal_logo
2CO_logo
За да се интегрират онлайн плащания, първо трябва да изберете банка, която предлага услугата Виртуалнен ПОС терминал. След като изпълните условията на банката (всяка банка има различни условия), Вие ще може да приемате онлайн разплащания през уеб сайта Ви. Транзакциите се извършват през електронната система на банката, която сте избрали. Това гарантира сигурност на клиентите Ви, за която те ще Ви бъдат благодарни. Банки, които извършват услугата приемане на картови разплащания в Интернет:
Unicredit_Logo
RaiffeisenBank_Logo
FiBank_Logo
PostBank_Logo
Allianz_Logo
CCB_Logoнагоре