Услуги и реклами в Google


Реклама в Google

Google+ е платформа за бизнес развитие - важен инструмент както за големия, така и за малкия бизнес.

Защо Google Plus е важен за Вашия бизнес?

Защото значително подобрява SEO оптимизацията на Вашия интернет сайт. Бизнесмените предпочитат да се присъединяват към Google Plus, защото Google е надежден, когато става въпрос за реализация на продажби. Хората, които включат бизнеса си сред кръга си от познати и приятели, са повлияни положително от търсенето в Google Plus. За бизнес сайтовете също е добре да се добавя "+1" бутона на страницата (което ние правим) с предлагания продукт. Това е метод за безплатна реклама, чрез която тези, които намират продукта за добър, директно го популяризират сред техни приятели със сходни интереси.

Предимствата са на Ваша страна

Социалната мрежа Google Plus е важна за Вашия бизнес, тъй като предлага много ползи, подобрява SEO оптимизацията, дава възможност за изграждане на връзки, проучване, свързване и взаимодействие с клиенти и потребители.

Google My Business

Какво представлява Google My Business?

Дайте на клиентите подходящата информация в подходящия момент. Google My Business предоставя информацията за бизнеса ви в Търсене, Карти и Google+.

Как Google My Business би помогнал за развитието на Вашия бизнес?

Google My Business Ви помага да изградите база от верни фенове. Клиентите Ви могат да изкажат мнение за бизнеса Ви с отзиви, да харесат съдържанието Ви и да споделят в мрежата публикациите Ви. Бъдете лесно откриваеми, когато клиентите Ви търсят онлайн. Да се правиш на недостъпен: подходящо при романтични срещи, но лошо при бизнес отношения. Ползвайте Google My Business, за да предоставите правилната информация за бизнеса си в мрежата, така че клиентите да могат лесно да се свържат с Вас.

Google AdWord’s

Какво е Google AdWords? AdWords е рекламна програма, която Ви позволява да позиционирате Вашия уеб сайт в резултатите от търсенето в мрежата на Google. Избират се ключови думи, свързани с продуктите и услугите, които предлага Вашият бизнес. Позицията, на която ще се показват Вашите реклами се определя според бюджета на клик, който сте задали предварително. Плащате само за посещения, а не за показвания на рекламата.

Как работи?

Първо правим реклама, която съобщава на хората какво предлагате. След това се избират ключовите думи, които ще я накарат да се извежда в резултатите на Google. И накрая задаваме дневен бюджет – след това рекламата Ви е готова за показване.

Цена?

Цената се състои от два компонента:
  • Такса за управление - това е таксата, която заплащате на СтудиоУеб за планиране, създаване и управление на Вашата рекламна кампания;
  • Бюджет - сумата, която ще вложите в кликове върху рекламата. Минимумът е 10 лв, максимумът е неограничен.

Предимства

Достигане до клиенти навсякъде в мрежата. Достигате до хора, които реално се интересуват от Вашия бизнес - 80% от тях са потенциални клиенти.
нагоре