Регистрация в търсещи машини


Линк билдинг

Това е абонаментна услуга, при която се изгражда определено количество входящи линкове към конкретен сайт. С използването на този метод ще постигнете покачване на позициите на Вашия сайт. Реализацията е чрез:

  • създаване на връзки от социални мрежи
  • създаване на качествени еднопосочни връзки към Вашия сайт
  • ръчна регистрация в авторитетни директории, регионални и нишови каталози и портали
  • създаване и публикуване на прессъобщения
  • създаване и публикуване на статии
  • създаване и поддържане на тематични блогове и сателитни сайтове
Заедно ще изберем най-подходящите за Вас средства за линк билдинг и ще ги накараме да „говорят” за Вас.


Регистрация в  търсещи машини

  • Работи ли Вашият сайт?
  • Откриват ли Ви в търсачките?
  • Имате ли запитвания през сайта и какъв е техният брой?

Популярността в интернет е от огромно значение за Вас. Регистрацията в търсещи машини от типа на Google, Yahoo и Bing ще направи Вашия уеб сайт пo-лесно откриваем от Вашите потенциални клиенти. Това води до по-голяма посещаемост, а оттам и ефективност на Вашия бизнес. Без търсачките, достигането до точната информация на практика е невъзможно. Ако желаете Вашият уеб сайт да бъде лесно откриваем, то тогава присъствието му в портали, търсачки и директории е задължителното условие за успех.

Ако вече сте решили да се възползвате от нашето предложение за регистрация в  търсещи машини, можете да свалите примерен попълнен формуляр за регистрация от тук: Цена на услугата 199 лв. с ДДС еднократно за цялата 2013г.

  След като попълните формуляра по образец ни го изпратете обратно като прикачен файл на адрес [email protected].

  Срокът за вписване в около 60% от директориите и социалните мрежи е до 7 дни. Изпълнението на цялата кампания отнема от една до две седмици. Регистрацията навсякъде е ръчна. След приключването й ще получите подробен рапорт на посочения от Вас мейл за контакти. 

Активирането на линковете зависи от сайтовете, в които са регистрирани и може да се забави допълнително. Подобряване във Ваша полза на резултата от търсачките може да настъпи до 6 месеца след изпълнение на процедурата. Регистрация в  търсещи машини, макар често да постига добър ефект, сама за себе си не гарантира рязко повишаване на рейтинга в търсачките. Резултатът от тази услуга се комбинира с ефекта от характеристиките и популярността на Вашия сайт.

Промоцията важо до 15.01.2013г.нагоре