Поддръжка на уеб сайт


Мислете за нас като Вашия личен и собствен екип на повикване за поддръжка на Вашият сайт. Просто ни пратете Вашите желания, които искате да извършим по сайта Ви и ги считайте за изпълнени! Вашата заяква ще бъде извършена в най-кратки срокове и точно както пожелаете.

Нашите услуги включват:


- Текст – добавяне, промяна или изтриване на текст във Вашия сайт; - Изображения – добавяне, преоразмеряване, отрязване или изтриване на които и да са изображения и/или снимки предоставени от Вас във Вашия сайт; - Видео – добавяне или изтриване на видео файлове предоставени от Вас във Вашия сайт; - Линкове – добавяне или изтриване на линкове във Вашия сайт;

- Файлове – добавяне, промяна или изтриване на които и да е файлове или документи, предоставени от Вас във Вашия сайт; - Страници – създаване на нови страници, чиито съдържание е предоставено от Вас; - Оформление: 1. Препоръки за дизайн; 2. Промяна на дизайн; 3. Модификация на Вашето лого; 4. Модификация на header и footer разделите.

Ние искаме да махнем тежестта от раменете Ви, така че да можете по–лесно да се съсредоточите върху Вашия бизнес, отколкото да се занимавате с актуализиране на сайта Ви.

Ето как работим


1. Изпратете ни Вашите заявки чрез email;
2. Ще получите бързо потвърждение от нас за това колко време ще ни отнеме да извършим дадената заявка;
3. Почивайте си;
4. Ще получите email от нас на крайната дата или ден преди нея, че сме извършили всичко желано от Вас.

Забележка: минималното нужно време за извършване на заявките е поне 2 часа.

Предлагаме ли предплатени пакети за тази услуга?

Разбира се, че ДА! Клиенти, които избират нашите месечни пакети вместо единична услуга, получават по–ниски цени, безплатни консултации, редовни проверки и дискусии за „здравето“ и ефективността на техния сайт. Заинтригува ли Ви? Нека да се срещнем! Ще обсъдим Вашите нужди, цели и бюджет. След това ще сглобим перфектния пакет за поддръжка на сайта Ви.


Така че спестете си главоболието, като премахнете „трябва да ъпдейтна сайта“ от Вашият списък със задачи и го прехвърлете на нас!
нагоре