Техническа поддръжка

В СТУДИОУЕБ.БГ предлагаме цялостна IT поддръжка за вашия проект

В СТУДИОУЕБ.БГ предлагаме професионална платена поддръжка, която включва:
  • Поддръжка за нови и настоящи клиенти за всякакъв тип уеб базиран софтуер.
  • Поддръжка, на час или на ден, за организации и агенции, които работят със софтуер на StudioWEB.BG.
  • Обучение на разработчици.
  • Поддръжка по телефон или и-мейл.

За кого е предназначена техническата поддръжка?

Пускането на услугите онлайн не означава край на проекта. Вашият онлайн проект трябва да остане актуален във времето. С разрастването на бизнеса Ви, сигурно ще искате да добавяте нови функции или съдържание; или може би ще поискате да се възползвате от новите възможности в осъвременените версии на продукта ни с отворен код. Или просто може да поискате да освежите дизайна. Каквито и да са нуждите Ви, ние вероятно ще можем да предложим няколко варианта за постигането им. Препоръчваме да се включите в нашия Абонамент за Супер Поддръжка, веднага щом проектът Ви излезе от гаранция. Супер Поддръжката е всъщност предплатени часове от времето на нашите специалисти. Супер поддръжката дава сигурност по всяко време за Вас и гарантира наличен ресурс от специалисти, защото ние сме включили в нашия план ежемесечно обновление на модулите за сигурност и критичните актуализации. Предлагаме няколко вида Супер Поддръжка, от няколко часа до няколко седмици за тримесечие, така че можете да изберете варианта, който най-добре да отговаря на нуждите Ви. Предплатеното време можете да използвате за решаване на проблеми или за дребни подобрения по сигурността на проекта Ви. Ние редовно ще Ви уведомяваме за изразходените часове, така че винаги да можете да прецените най-добре как използвате оставащото време.

 

 

Какви са вариантите за абонаментна поддръжка от СТУДИОУЕБ.БГ?

 

 

Супер поддръжка


Включени услуги в пакета:

В платения пакет са гарантирани определено количество човеко-часове работа и включва всички специфични дейности, които са описани в Условията за ползване на продуктите на СтудиоУеб.БГ. Този тип пакет предоставя безпроблемна работа на продукта и навременно отстраняване на евентуално възникнали проблеми с правилното фукнциониране на продукта или прилагане на потребителски промени. Вие разполагате с профил за гарантирана 24/7 поддръжка в нашата Система за обслужване на клиенти. При платения пакет с поддръжка отстраняването на проблеми или прилагането на актуализации/модификации във визията и функционалността на продукта следва да бъдат изпълнени най-късно до 48 часа след подаване на билет в системата. Поддръжката важи за целия период, за който е закупен и заплатен пакета.

 

Стандартна поддръжка


Включени услуги в пакета:

Този тип пакет е безплатен и е само за настоящи клиенти на СТУДИОУЕБ.БГ. Предоставяме Ви безплатен профил в нашата Система за обслужване на клиенти. При евентуално възникнал проблем или модификации на продукта ще можете да изпратите билет, в който да опишете проблема и ще получите отговор в рамите на 72 часа след подаване на билет в системата. В този случай времето за желаните промени следва да бъде съобразен с натовареността на екипа от Техническа поддръжка. След изтичането на 30 дневния период, сумата за отстраняване на проблеми/промени във функционалностите следва да бъде калкулирана при часова ставка 1 човеко- час администрация - 50 лв.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

нагоре