Графичен дизайн

Графичния дизайн на вашия уебсайт пренася корпоративната ви идентичност в интернет пространството. Но дизайна е нещо повече от това, сайта просто да изглежда добре. Добре проектирания сайт привлича потребителите с това, че предава смисъла си ясно и ефективно, чрез авторски текст което от своя страна го прави лесен и удобен за работа. Крайната цел е да се организира информацията, която фирмата ви иска да предложи, във форма която ясно и недвусмислено говори сама по себе си.

Ние, в Студио Уеб, работим по формулата „дизайна преди всичко” – процес, който поставя откривателството и изследването на първо място. Само след като детайлно вникнем в бизнес целите ви, ще сме в състояние да създадем концепции, да решаваме проблеми и откриваме решения докато в същото време доразработваме концепцията.

Визията, която определим по време на предварителната и работната фаза на проекта ще бъде насочващата линия за техническото изпълнение, а и след това.

Структурни Рамки

Структурните рамки маркират важните страници от уебсайта, като визуално показват предложената структура на страниците и съдържанието на високо ниво. Структурните рамки не съдържат крайния вариант, нито дори крайното разпределение. Те по-скоро показват индикативните елементи на всяка страница.

Най-простия пример за структурна рамка са статичните графики, но в по-сложните сайтове или приложения ние създаваме интерактивни структурни рамки които показват не само структурата и съдържанието на страницата, но също така и взаимодействието с потребителя. В интерактивната структурна рамка, кликването върху елементите симулира, на високо ниво, как ще се комуникира и навигира в крайния сайт. Това прави структурните рамки идеални за ранно тестване от страна на потребителя.

Дизайн за мобилни устройства

Уеб дизайна вече не е само за настолния компютър. Броя на хората, които очакват да могат да комуникират с бизнеса по всяко време, през мобилни устройства, расте главозамайващо бързо и все повече потребители вече не се задоволяват само с това да могат да прегледат информацията, а също така искат да могат да ползват услугите, като например да си купят нещо или да изпратят попълнен формуляр.

Ние самите сме страстни потребители на мобилен интернет. Можем да създаваме шаблони за сайта ви, които са оптимизирани за мобилни устройства или дори да създадем отделна версия на сайта ви, специално пригодена за мобилни устройства.

Писане на авторски текст

Ние обичаме да пишем чист, стегнат и авторски текст, стриктно по дадената тема. Ако имате нещо да кажете, значи искате посланието ви да достигне до читателя.

Независимо дали сте се захванали с прехвърляне на съдържание от едно място на друго, създавате нов сайт от нула или допълвате вече съществуващ сайт, ние можем да ви помогнем да намерите подходящите думи и да ги употребите по подходящия начин с уникален авторски текст.нагоре