Клиентите за нас


Инж. Георги Лапчев (кмет на Община Царево)


“VISIT TSAREVO е лесно за използване, функционално приложение, разработено в българска и английска езикови версии. Туристите са изключително улеснени, благодарение на описанието на всички събития, забележителности, атракциони и др. в Царево. От приложението, гостите и жителите на града получават информация за хотели, заведения и други обекти на територията на Община Царево със снимков материал и местоположение."

Милен Славов (Londoners Flooring LTD)


“СтудиоУеб.БГ” реализираха възложената им задача в определения за целта срок, с много професионализъм и адекватност. От голямо значение за нас бе и постоянната обратна връзка с екипа им, въпреки разтоянието. Те целяха да задоволят всички наши изисквания и го направиха.”

Алберто Рици (R&C Servizi S.r.l.)

“Благодарение на професионалното отношение на екипа от специалисти, фирма R&C Servizi S.r.l. не претърпя никакви загуби след прехвърлянето на фирмените си данни и се сдоби със съвременен и функционален уебсайт и мобилно приложение”.

Десислава Зехирева (Имоти Бургас - Яна Велева ООД)


“Екипът на “СтудиоУеб.БГ” изгради изцяло нова система за нашия уебсайт за продажба на имоти. Най-важното за нас е, че създадоха за нас олекотен админ панел на сайта, чрез който лесно можем да менажираме обявите си.”

Светозар Александров (ГРАНД ЛОГИСТИКС ЕООД)


“Ние от “Гранд Логистикс” ЕООД се доверихме на екипа от професионалисти на СтудиоУеб.БГ, от което сме изключително доволни. Резултатът е съвременен сайт, удобен и лесен за ползване от клиентите ни. Сайтът, който те създадоха за нас, не е просто визитка на бизнеса ни, той движи бизнеса ни.”

инж. Станислав Койчев (КИИП - Бургас)


“Възложената задача за изработка на уебсайта на Камара на Инженерите в Инвестиционното проектиране – Бургас бе реализирана в договорените срокове, качествено и професионално. Всички наши изисквания бяха задоволене в следствие на бързата обратна връзка, която поддържахме с екипа на “СтудиоУеб.БГ”.”

Борис Желев (Romance - Pub & Pizza)


“СтудиоУеб.БГ” изградиха изцяло интернет страницата на пицарии “Romance”. Те направиха за нас интерактивен, модерен и привличащ погледа уебсайт. Висока оценка получават не само за изграждането на уеб сайта ни, но и за навременното и бързо изготвяне на банери за онлайн промоции и кампании, както и за ежедневна техническа поддръжка.”

Светослав Събков (ЕТ "ДАРС-91" Димитър Събков)


“Професионализмът и коректността, с която “СтудиоУеб.БГ” създадоха нашия уебсайт ни оставиха силно впечатлени, а качеството и съвременната визия на сайта отговориха на всичките ни изисквания. Доказаха ни, че са екип от професионалисти, които заслужено имат своето място на пазара в областта на уеб дизайна.”

Иван Ножков (“Рота печат” ЕООД)


“СтудиоУеб.БГ” бяха наш патньор в съдаването и оптимизацията на нашия уеб сайт. Те ни впечатлиха с богатия си опит и сътрудничеството им с големи компании, както и с метода си на работа. Благодарение на тях узнахме, че все още има фирми на българския пазар, които дават това, което обещават.”

Никола Фотев (“Телеком Консулт” ООД)


“СтудиоУеб.БГ” изгради изцяло уеб страницата ни с уникален дизайн. Имайки предвид спецификацията на дейността на фирмата ни, се налага постоянно актуализиране и цялостна промяна на информацията в нашата страница, което изцяло ав осъществява от квалифицираните специалисти от екипа.”

Иван Георгиев (АЙ СИ ИНВЕСТ ООД)


“СтудиоУеб.БГ” изгради изцяло сайта ни за групово финансиране, като показа високо ниво на професионализъм, разбирайки нуждите ни и отговаряйки на нашите изисквания. Крайният резултат е модерен сайт с богат набор от функционалности, от които могат да се възползват потребителите.”

Валентин Узунов (Проект 7 ООД)


“СтудиоУеб.БГ” изгради изцяло Софтуера ни за управление на строителни процеси, показвайки високо ниво на професионализъм. Те се съобразиха със всички наши изисквания по функционалностите на софтуера и спазиха определения от нас срок за изпълнение.”

Евгени Нончев (Сдружение “БАИП”)


“Ние се доверихме на “СтудиоУеб.БГ” за цялостна изработка и поддръжка на уебсайта ни, а те ни изненадаха приятно с темпото си на работа, спазените срокове и изпълнението на всички наши изисквания”

Николена Капсималова (“Киара Травел” ЕООД)


“СтудиоУеб.БГ” създадоха за нас един модерен и функционално богат сайт. Сега клиентите ни имат възможност лесно и удобно да разглеждат круизи, екскурзии и всички други услуги, които фирмата ни предлага, както и да правят директни резервации през сайта.”

Евтим Банев (БОРД ДЕ ООД)


“СтудиоУеб.БГ” изгради изцяло мобилното приложение Egida Real Estates. Показаха високо ниво на професионализъм и се съобразиха се с нашите изисквания.”

Илия Еленин (“ЕЛСОЛ” ООД)


“Те създадоха за нас един много функционална и лесно достъпна за потребителя уеб страница, с помощта на която нашата фирма да навлезе и в интернет пространството и стана по-лесно откриваема от по-голям масив от клиенти.”

Диян Димов (Пристанище Бургас ЕАД)


“СтудиоУеб.БГ” изградиха изцяло сайта ни и благодарение на прецизността и креативността на екипа им, ние получихме един изцяло съвременен корпоративен уебсайт с удобен интерфейс, лесни менюта и приятна визия, което е изключително важно за нашите потребители.”

Николай Николов (“Спекта Ауто” ООД)


“Въпреки кратките срокове, в които трябваше да се вместят, те създадоха за нас един удобен и функционален уеб сайт, отговарящ на всички наши желания. Това се случи благодарение на тяхната компетентност и професионализъм в областта.”

“Бойчев” ЕООД'


“Ние се доверихме изцяло на “СтудиоУеб.БГ” за изграждането на нашите интернет магазини без никакви забележки от наша страна. Те са фирма с добро име и присъствие на български пазар в областта на графичния и уеб дизайн.”

Стоян Стоянов (Агенция “Про Уей” ЕООД)


“Екипът на “СтудиоУеб.БГ” ни впечатли с професионализма си и с креативността си на всеки етап от работата ни с тях. Смеем да твърдим, че фирмата съчетава високо качество на изпълнение с отличен и постоянен контакт с клиента по време на процеса на работа.”нагоре