Мобилно приложение за хотел


Бъдете в крак с развитието на технологиите и осигурете на Вашите клиенти възможностите, които мобилното приложение за iOS и Android предлага.

Hotel-App

Мобилното приложение за хотел

Динамична и атрактивна, началната страница на мобилното приложение HotelApp дава възможност на потребителите да разгледат всички други страници, както и личните си настройки. Научи повече >

Стаи

Клиентите се интересуват от това, в какви стаи имат възможност да отседнат. Точно това е страницата, благодарение на която те получават тази информация. Тук са описани всички типове стаи на хотела.

Резервация

Лесен и удобен начин за клиентите да направят резервация директно през приложението. Могат да позвънят за дадените телефонни номера, или да изпратят e-mai на посочените адреси.

Адаптивен дизайн

Съобразен с таблети и телефони.

Благодарение на напредналите уеб технологии, които ние от СтудиоУЕБ.БГ използваме, успяхме да създадем това иновационно мобилно приложение с красив дизайн, който излиза еднакво добре на всякакви устройства.

Ще се очаровате от компактния и подреден интерфейс на приложението под всякакви устройства. За потребителското преживяване, което доставя удоволствие. Научи повече >

Характеристики

Разширени характеристики на стаите.

Качеството и уюта са важни, но е важно и колко ще бъде заплатено за тях. В страницата “Цени” е въведена паричната стойност на различните типове стаи, както и информация за часовете за настаняване и освобождаване на стаите.

Само уютна стая на добра цена не е достатъчно, все пак всички имат нужда и от забавление. Клиентите се интресуват и от възможностите за развлечения, които могат да им бъдат предложени. Научи повече >нагоре