Мобилно приложение за интернет магазин - Изработка на сайт, мобилно приложение, онлайн магазин от СтудиоУЕБ.БГ

Мобилно приложение за интернет магазин
Мобилно приложение за интернет магазин


Ако Вие се нуждаете се от функционално приложение за Вашия онлайн магазин, с вградена система за менажиране на съдържанието, то тогава СтудиоУеб.БГ е подходящо решение за Вас! Ние притежаваме необходимия опит, с който да създадем Вашето желано мобилно приложение! Поръчайте мобилно приложение за онлайн магазин - E-Commerce !

E-Commerce

Вземи своето мобилно приложение за онлайн магазин от StudioWEB.BG

Начин на действие

Изберете от разработените от нас дизайни

Разполагаме със съвременни дизайни, които са разработени от нас. Разгледайте ги и направете Вашия избор.Мобилното приложение може да бъде съгласувано с Вашите желания.

Изисквания

Ако имате специфични изисквания към визията на Вашето мобилно приложение можете да се свържете с нас, за да ги обсъдим, след което нашият екип ще ги приложи в разработката.

Инсталация

Ние ще разработим и активираме Вашето E-Commerce мобилно приложение на предназначения за целта хостинг, след което ще можете да го разгледате и тествате. Екипът ни остава отворен за корекции.

Съдържание на мобилното приложение

Докато разработваме Вашето мобилно приложение, Вие поемате ангажимента да създадете и структурирате неговото съдържание. След като ни го изпратите, ние ще качим всички текстове, снимки и клипове, като Ви съветваме да използвате авторски такива.

Финализиране

След потвърждение от Ваша страна, ние ще регистрираме името на домейна, ще направим финалната инсталация. Това е всичко. Вашият нов E-Commerce е готов и помага на бизнеса Ви.

Необходимо съдействие

При нужда след въвеждането в експлоатация на мобилното приложение, можете да разчитате на нашата професионална подкрепа. Свържете се с нас и ние ще реагираме в най-кратки срокове.


Страници и функционалности
Възползвайте се от плюсовете


Инсталация

Ние от СтудиоУеб ще направим всичко необходимо за Вашия нов бизнес уебсайт – регистрация на домейн, хостинг, качване на данни и персонализация. Свържете се с нас, за да стартираме!

Модификации

Можем да персонализираме Вашия бизнес уебсайт по начина, по който желаете. Всичко е възможно – промяна на цветните схеми, промени в дизайна, функционалността, добавяне на нови страници и др.

Съдействие

По време на всеки един етап от разработката, ние сме на Ваше разположение за консултации. Услугата е БЕЗПЛАТНА!

Поддръжка

Последващата поддръжка на услуги като: хостинг, домейн, пощенска кутия, архивиране и възстановяване – са включени в месечната/годишна такса.

Анализ посещения

Всеки месец ще получавате БЕЗПЛАТНИ Google Analythics доклади за трафика на бизнес сайта Ви: посетители, разглеждане на страници, най-посещавани страници и др.

Вашият бизнес уебсайт ще бъде разработен Google-friendly. Това включва базова оптимизация на страниците и URL адресите, метатагове според съдържанието, алт тагове на изображения и др.


Защо да изберете StudioWEB.BG?


Готови решения

С нашите готови уебсайтове и софтуер Вие може да привличате нови клиенти към бизнеса си за часове. Не губете време, свържете се с нас и започнете днес!

Не са необходими познания по програмиране

Нашите уебсайтове и софтуер са лесни за употреба и не изискват някакви технически познания. Използвайте времето си, за да управлявате и развиете бизнеса си и оставете техническата част за нас.

Съвременен дизайн и технология

Ние използваме последни технологии в уеб разработките за създаване на мощни, функционални и напълно развиващи се уебсайтове и софтуери. HTML5, PHP, MySQL, jQuery, SEO, Адекватност – не са ни чужди.

Извънредна помощ

Нашият екип за помощ е една от многото причини за това защо хората избират да работят с нас – бързина, отзивчивост, любезност. Ние сме готови да откликнем на Вашите нужди с технически решения и опит в разрешаването на проблеми.

Достъпна персонализация

Независимо дали искате промяна на някои от нашите продукти или поръчкови уеб приложения, ние можем да Ви я предоставим. Ние сме изработили хиляди уеб проекти за всякакъв вид бизнес.

Нашите такси са включени в текущите разходи по уебсайта или софтуера. Няма скрити такси, задължения или минимален срок на договор за използване на нашите услуги.нагоре