Мобилно приложение за ресторант
Мобилно приложение за ресторант


Поръчайте мобилно приложение за Вашия ресторант ! Нуждаете се от достъпно, съвременно и функционално приложение за Вашия ресторант с вградена система за менажиране на съдържанието? СтудиоУеб.БГ разполага с подходящо решение за Вас!Приложение с олекотен административен панел от StudioWEB.BG

Как работи

Изберете от предложените от нас дизайни

Разполагаме със съвременни дизайни, които са разработени от нас. Разгледайте ги и направете Вашия избор. Приложението, което предлагаме, е готова уеб разработка за Вашия бизнес, като то може да бъде съгласуван с Вашите желания.

Допълнителни изисквания

Ако имате специфични изисквания към визията на Вашето приложение, можете да се свържете с нас, за да ги обсъдим, след което нашият екип ще ги приложи в разработката.

Първоначална инсталация

Преди да разгледате и да тествате Вашието приложение, ние ще разработим и активираме на предназначения за целта хостинг. Ако имате въпроси - екипът ни остава отворен за корекции.

Съдържание на приложението

Ние обичаме да комуникираме с клиентите си! С нашите програмисти можете и трябва да говорите на разбираем език за Вас. Ще подготвим интересни текстове за вашата аудитория и организираме ги с пъстри илюстрации, за да привличем и задържим публика към Вашето приложение.

Последни настройки и пускане

След като потвърдите проекта, ще бъде регистрирано името на домейна и ще бъде направена финалната инсталация. Това е всичко. Вашето ново приложение е готово и помага на бизнеса Ви.

Последващо съдействие

След като приложението е готово ние не прикъсваме връзка с вас, можете да разчитате на нашата професионална подкрепа. Свържете се с нас и ние ще реагираме в най-кратки срокове.


Страници и функционалности
Възползвайте се от плюсовете


Инсталация

Ние от СтудиоУеб ще направим всичко необходимо за Вашия нов бизнес уебсайт – регистрация на домейн, хостинг, качване на данни и персонализация. Свържете се с нас, за да стартираме!

Модификации

Можем да персонализираме Вашия бизнес уебсайт по начина, по който желаете. Всичко е възможно – промяна на цветните схеми, промени в дизайна, функционалността, добавяне на нови страници и др.

Съдействие

По време на всеки един етап от разработката, ние сме на Ваше разположение за консултации. Услугата е БЕЗПЛАТНА!

Поддръжка

Последващата поддръжка на услуги като: хостинг, домейн, пощенска кутия, архивиране и възстановяване – са включени в месечната/годишна такса.

Анализ посещения

Всеки месец ще получавате БЕЗПЛАТНИ Google Analythics доклади за трафика на бизнес сайта Ви: посетители, разглеждане на страници, най-посещавани страници и др.

Вашият бизнес уебсайт ще бъде разработен Google-friendly. Това включва базова оптимизация на страниците и URL адресите, метатагове според съдържанието, алт тагове на изображения и др.


Защо да изберете StudioWEB.BG?


Готови решения

С нашите готови уебсайтове и софтуер Вие може да привличате нови клиенти към бизнеса си за часове. Не губете време, свържете се с нас и започнете днес!

Не са необходими познания по програмиране

Нашите уебсайтове и софтуер са лесни за употреба и не изискват някакви технически познания. Използвайте времето си, за да управлявате и развиете бизнеса си и оставете техническата част за нас.

Съвременен дизайн и технология

Ние използваме последни технологии в уеб разработките за създаване на мощни, функционални и напълно развиващи се уебсайтове и софтуери. HTML5, PHP, MySQL, jQuery, SEO, Адекватност – не са ни чужди.

Извънредна помощ

Нашият екип за помощ е една от многото причини за това защо хората избират да работят с нас – бързина, отзивчивост, любезност. Ние сме готови да откликнем на Вашите нужди с технически решения и опит в разрешаването на проблеми.

Достъпна персонализация

Независимо дали искате промяна на някои от нашите продукти или поръчкови уеб приложения, ние можем да Ви я предоставим. Ние сме изработили хиляди уеб проекти за всякакъв вид бизнес.

Нашите такси са включени в текущите разходи по уебсайта или софтуера. Няма скрити такси, задължения или минимален срок на договор за използване на нашите услуги.нагоре