Лого дизайн и фирмена идентичност

Всяка фирма има нужда от уникална и запомняща се корпоративна идентичност.

Лого дизайн

Логото е лицето на Вашата фирма, продукт или дори отделна личност. Едно уникално по свой начин лого създава Вашата идентичност в онлайн пространството.

Фирмена идентичност

Фирмената или корпоративна идентичност в маркетинга е „лицето“ на дадена компания, хармонизираният изглед на рекламните материали, опаковките на продуктите ѝ и търговските марки.

Това Ви харесва?

Попълнете кратък въпросник относно Вашата фирма, за да можем да изработим новата Ви идентичност

Корпоративен дизайн
Визитки

Визитки

Визитката е като Вашето лице пред евентуалния бъдещ клиент или партньор на бизнеса Ви. Затова е хубаво първото впечатление от визитката да лъха на професионализъм.

Папки

Папки

Фирмените папки са един от основните компоненти, които създават Вашата фирмена идентичност. Те са част от „лицето" на Вашата фирма и ще Ви позволят да се откроите от Вашите конкуренти и да впечатлите трайно Вашите клиенти и партньори.

Брошури

Брошури

Високо квалифицираният екип на СтудиоУЕБ.БГ ще изготви за вас или вашият бизнес уникално изглеждащи брошури, флаери или диплянки.

Бланки

Бланки

Екипът на СтудиоУЕБ.БГ ще изработи за вас едни уникални, професионално изглеждащи фирмени бланки, за да представят достойно вашата фирма навсякъде!

Как създаваме Вашето лого?

Ще разполагате с многообразие от файлови формати, подходящи за печат на всички видове рекламни материали - от визитна картичка до билборд.

Стил

Стил

За лого дизайна е важно използване на уникален шрифт, на стилен графичен елемент, знак, чиято форма да е лесна за разпознаване, лого знакът да е свързан с дейността на компанията или да представя лесна асоциация с нея.

Визия

Визия

Лого дизайна е творчески и идеен процес. Нужно е внимателно и отговорно вникване в профила и потребностите на фирмата поръчител. Уникалността на Вашия бизнес изисква впечатляващо отражение във Вашия запазен знак и корпоративна идентичност.

Фирмена идентичност

StudioWEB.BG ще се погрижи за това.

Лого дизайна и фирмената идентичност са от изключителна важност за всяка компания. Оставете на професионалистите от StudioWEB.BG да изработят вашите визитна картичка, пощенски плик, фирмена бланка, фирмена папка, фирмени писалки, компакт дискове и други брандинг материали със собствен дизайн.

нагоре