Лого дизайн и фирмена идентичност

Всяка фирма има нужда от уникална и запомняща се идентичност.

Лого дизайн

Вашето лого е първото нещо, което ще видят потребителите. ЕДобре изработеното лого създава Вашата уникална идентичност в онлайн пространството.

 

Фирмена идентичност

Фирмената или корпоративна идентичност в маркетинга е „лицето“ на дадена компания! Важно е визията на фирмата да е съобразена изцяло с нейната дейност и цели.

 

А вие искате ли да бъдете уникални?

Попълнете нашия кратък въпросник относно Вашата фирма, за да можем да изработим новата и уникална идентичност!

Корпоративен дизайн
Визитки

Визитки

Първото впечатление е изключително важно! Точно за това, Вашата  визитка  трябв ада е перфектна, за да остави отпечатък в съзнанието на потенциалните Ви клиенти.

Папки

Папки

Фирмените папки са един от основните компоненти, които създават Вашата фирмена идентичност. Те са част от „лицето" на Вашата фирма и ще Ви позволят да се откроите от Вашите конкуренти и да впечатлите трайно Вашите клиенти и партньори.

Брошури

Брошури

Високо квалифицираният екип на СтудиоУЕБ.БГ ще изготви за Вас или Вашият бизнес уникално изглеждащи брошури, флаери или диплянки.

Бланки

Бланки

Екипът на СтудиоУЕБ.БГ ще изработи за Вас едни уникални, професионално изглеждащи фирмени бланки, за да представят Вашата фирмена идентичност!

Как ще създадем Вашето лого?

 

Ще Ви предоставим многообразие от файлови формати, подходящи за печат на всички видове рекламни материали - от визитна картичка до билборд.

Стил

Стил

За лого дизайна е важно използване на уникален шрифт, стилен графичен елемент, знак, чиято форма да е лесна за разпознаване и хората ще свържат мигновенно с Вашата фирма.

Визия

Визия

Лого дизайна е творчески и идеен процес. Нужно е внимателно и отговорно вникване в профила и потребностите на фирмата поръчител. Уникалността на Вашия бизнес изисква впечатляващо отражение във Вашия запазен знак и корпоративна идентичност.

 

Фирмена идентичност

StudioWEB.BG ще се погрижи за това.

Лого дизайна и фирмената идентичност са от изключителна важност за всяка компания. Оставете на професионалистите от StudioWEB.BG да изработят Вашата визитна картичка, пощенски плик, фирмена бланка, фирмена папка, фирмени писалки, компакт дискове и други брандинг материали със собствен и уникален дизайн.

нагоре