Изработка на мобилна версия на сайт


Весела Коледа и мобилна Нова година от СтудиоУЕБ.БГ!

Започнете годината с чисто нова мобилна версия на Вашия уеб сайт! Възползвайте се от нашето празнично предложение и получете 70% отстъпка от цената на мобилна версия на уеб сайт! Поръчайте мобилна версия на Вашия уеб сайт до края на месец декември и се възползвайте от преференциалните цени на СтудиоУеб.БГ!

Защо Ви е неоходима мобилна версия?

Ако все още нямате мобилна версия на Вашия уеб сайт, то неговата визуализация през мобилни устройства е неефективна и неудобна за потребителя. Тъй като всеки уеб сайт  използва различни технологии за представяне на информацията, те не винаги биват поддържани от мобилните устройства, особено ако те са с високи технически показатели. Ето защо преглеждането на НЕмобилна (дескоп) версия на уеб сайта е практически невъзможно, а потребителите от своя страна избягват повторно влизане в подобен сайт. СТУДИОУЕБ.БГ Ви дава възможността да използвате пълния потенциал на тази постоянно развиваща се технология.

Ето малко факти:

izrabotka-na-mobilna-versia-na-sait mobilna-versia-za-tablet-smartphone

Предимствата на мобилната версия:
  • по-ефективно представена информация
  • по-лесна навигация
  • оптимизиран дизайн
  • олекотен код, генериращ по-нисък мобилен трафик през 3G мрежа

Как се прави мобилна версия на сайт ?

Ние ще Ви помогнем още от самото начало да съставите визия и да начертаете иновативна концепция за вашата мобилна версия на сайт. Свързваме хората и техните идеи с разработчиците на мобилната версия на сайта и държим на прекия контакт между възложителя и разработчика, с цел по-добра комуникация. Ние вниквме във Вашата идея за мобилен уеб сайт и подобряваме скоростта на зареждане за първия бит (Time to First Byte) или това е времето, което трябва да изчака един посетител, който изпраща запитване към сървъра до получаване на първия бит информация.

Какво е мобилна версия на сайт?

Мобилният или оптимизираният за мобилни устройства уеб сайт е създаден с цел да бъде разглеждан от мобилни устройства. Тъй като те имат значително по-малки размери на екрана от стандартните настолни компютри, важно е при осигуряване на практическата работа да се вземат под внимание потребителите с мобилни устройства. Подходящата мобилна версия на сайт може да заинтригува потребителите Ви и дори да открие съдържанието Ви пред изцяло нова аудитория.

Мобилна версия на сайт

Изработка на мобилна версия на сайт

Стандартен уеб сайт

Стандартен уеб сайт

Кой може да си поръча мобилна версия на сайт?

Всеки, който има идея за разширяване на присъствието си в мрежата и отчита факта за увеличаване на броя мобилни устройства. От последните статистически изследвания проведени в България, все повече става ясно че малкия и среден бизнес има необходимост да разполага с мобилна версия на уеб сайта. Независимо дали вече имате уеб сайт, Вие можете да си поръчате мобилна версия на сайта с цел улеснение на крайния потребител.

Анализ на ползваемостта с потребители на мобилни устройства

Ние развиваме Вашата идея за мобилна версия на уеб сайт, усъвършенстваме я и я превръщаме в реалност. СТУДИОУЕБ.БГ разполага с високо-квалифицирани приложни разработчици, тест устройства с платформи Android, iOS и WindowsPhone, също така тестери (хората, които тестват Вашата мобилна версия), консултанти и мениджър на проекта, който следи цялостния работен процес от началния етап на изработка до финализирането на проекта.

Искам мобилна версия. Коя е следващата стъпка?

За направата на мобилна версия на сайт първоначално Ви е необходимо задание за изработка на мобилна версия на сайт. То се попълва от Вас онлайн или с присъствието на професионалист от СТУДИОУЕБ.БГ. Чрез заданието ние ще получим реална представа за точната идея на проекта, какво искате да съдържа и как да изглежда Вашата мобилна версия.

Изработка на мобилна версия на сайт

Мобилната версия се изработва според най-използваните мобилни ОС – Android, iOS, WindowsPhone. В мобилните версии на уеб сайтове има система за разпознаване, тоест когато потребителя влезе в стандартния уеб сайт (www.пример.bg) през мобилното си устройство, системата го разпознава и го пренасочва към мобилната версия на сайта (m.пример.bg). Важно е да се отбележи, че това подобрява многократно ранкинга на Вашия уебсайт в Google, тъй като се подобрява скоростта на зареждане и времето за респонс за първия бит информация. Факторите, които влияят за пърбият бит (TTFB) са три: латентност на връзката между потребителя и сървъра; натовареността на самия сървър; скоростта на системата за зареждане на първия бит съдържание.

Имам идея за мобилната версия на сайта, какво да направя?

Ако смятате, че е време вашият сайт да придобие мобилна версия, моля попълнете формата по-долу и ще ви направим предложение с цена за изработка.
?
Твоята електронна поща.
?
Твоят телефонен номер.

Вижте още:

изработка на мобилно приложение, изработка на сайт, SEO оптимизация на сайт.нагоре