Бизнес мобилно приложение
Мобилното приложение за бизнес

Бъдете в крак с развитието на технологиите и осигурете на Вашите клиенти възможностите, които мобилното приложение за iOS и Android предлага. Динамична и атрактивна, началната страница на мобилното приложение дава възможност на потребителите да разгледат всички други страници, както и личните си настройки.


Адаптивен дизайн

Съобразен с таблети и телефони.

Благодарение на напредналите уеб технологии, които ние от СтудиоУЕБ.БГ използваме, успяхме да създадем това иновационно мобилно приложение с красив дизайн, който излиза еднакво добре на всякакви устройства.

Ще се очаровате от компактния и подреден интерфейс на приложението под всякакви устройства. За потребителското преживяване, което доставя удоволствие.Търсачка

Не просто търсачка. Всичко в едно!

На всеки от нас му е писнало от неудобни търсачки. Но докато разработвахме новото приложение, имахме това предвид. Нашата иновативна търсачка включва всички възможни опции за търсене.

Можете да задавате минимални и максимални цени, дни за престой, местоположение и така нататък. След многобройните филтри за търсене, получавате и удобна опция за сортировка.нагоре