SayDJ първото мобилно приложение за поздрави

Изтеглете безплатно първото мобилно приложение за платени поздрави в заведенията – SayDJ. Приложението е достъпно за iOS и Android устройства и към момента е разработено за заведенията на територията на град София. Разработчици на мобилното приложение са СтудиоУеб.БГ.
saydj-pozdrav_720  

Поздравите са любима практика на голяма част от посетителите на нощните заведения. Приложението SayDJ улеснява тази практика. Процесът на работа е удобен и забавен – отваряте приложението и чрез интегрирания QR-reader сканирате QR кода от талоните-ваучери в заведението, в което се намирате. По този начин зареждате акаунта си с кредити за поздрави. След като вече имате кредити, избирате заведение от добавените в мобилното приложение, въвеждате желания поздрав – песен и послание, и го изпращате. Останалото е работа на диджея. Вече няма да бъде необходимо да търсите дребни пари или да се чудите каква сума ще Ви бъде нужна за поздрав. В приложението поздравите са с фиксирани кредити, благодарение на което ще можете да си направите по-добре сметката. Заредените кредити се запазват в профила Ви до тяхното изчерпване - не е нужно да бъдат изразходени в рамките на вечерта, в която са заредени към акаунта.

     
saydj-priqteli_1024  

Приложението за iOS и Android позволява и добавянето на приятели, с които можете да се поздравявате незавизимо от това къде се намирате. Можете да се регистрирате или да влезете чрез Вашия Facebook профил и да намерите всички Ваши приятели.

Поздравяването в нощните заведения никога не е било толкова бързо и удобно.

Изтеглете приложението от AppStore или Google Play и споделете желаните от Вас песни с Вашите приятели.

Препоръчваме още:

6 причини, поради които бизнесът се нуждае от дигитален маркетинг 6 причини, поради които бизнесът се нуждае от дигитален маркетинг Прочети повече
ОПЕРАТИВНА ПРОГРАМА ИНОВАЦИИ И КОНКУРЕНТОСПОСОБНОСТ ОПЕРАТИВНА ПРОГРАМА ИНОВАЦИИ И КОНКУРЕНТОСПОСОБНОСТ Прочети повече
Подобрете  вашето SEO с 5 лесни стъпки Подобрете вашето SEO с 5 лесни стъпки Прочети повече
нагоре