Изпращайте успешни имейли като включвате тези 5 най - важни елемента

   Имате ли предстояща разпродажба, за която искате да изпратите имейл? Може би това е важна актуализация за вашата клиентела относно промяната на работното време. Какъвто и тип имейл да изпращате, трябва да се уверите, че съдържа тези пет важни компонента.

  • Лого

Една от най-важните части на вашия имейл е, че искате клиентите ви да знаят, че имейлът е от вас. Ако клиентите ви нямат вашия имейл адрес, запазен в адресната си книга, те може да не знаят кой сте. Виждайки логото на вашия бизнес в имейла, незабавно ще изградите чувство на доверие у вашите клиенти и ще добавите допълнителен елемент за брандиране към вашия имейл.

  • Съдържание

Имейлът е толкова добър, колкото и неговото копие, така че искате съдържанието на имейла ви да бъде примамливо и директно. Тъй като интелигентните високоговорители продължават да се увеличават, би трябвало да стане най-добра практика да се пише за устройства като Alexa, Google Home, Amazon Echo и др. Интелигентните високоговорители не само няма да могат да четат това съдържание, но това може да доведе до блокиране на имейлите ви във филтрите за спам или просто да направи имейлите ви недоставими.

  • Призив за действие

Призив за действие (CTA) е действието, което искате да предприеме читателят. Ако сте онлайн търговец на дребно, това може да изглежда като бутон с надпис „Пазарувайте сега“ и връзки към вашия магазин. Ако искате да повишите осведомеността за нещо, може би бизнесът ви да затвори за една седмица, докато сте на почивка, това може да бъде текстово CTA, което казва: „ Ако имате въпроси, моля, оставете ни гласова поща или имейл или ни посетете, когато се завръщаме на ___. ”

Уверете се, че действието ви е ясно и разбиращо за получателите на имейлите ви.

  • Социални връзки

Това може да е само лично предпочитание, но освен ако имейлът ви не съдържа собствена информация, трябва да искате клиентите ви да могат да споделят имейлите ви в социалните медии. Добавянето на социални връзки към вашия имейл може да помогне за достигане до нови клиенти и да ги привлечете към вратата с промоционална оферта по имейл.

  • Адрес и отказ

Вашият фирмен адрес и връзка, за да позволите на потребителите да се отпишат, се изискват поради закона за "контрол на нападението на непоисканата порнография и маркетинг (CAN-SPAM)".

Ако имате европейски клиенти, може също да искате да се запознаете с "Глобалния регламент за защита на данните (GDPR)", който изисква служебният адрес и връзка за отказ да бъдат включени в имейла ви, както и доказателство за изрично избиране на имейл и други юридически изисквания.

Избягването на спазването на изброените закони може да доведе до огромни глоби за вашия бизнес.

 

Предполага се, че имейл маркетингът е забавен и следването на тези съвети всеки път, когато изпращате имейл, ще помогне за доставката, реализациите и спазването на правилата.

Имате ли въпроси относно имейл маркетинга? Ще се радваме да им отговорим!

Препоръчваме още:

5 клиентски елемента, за успешно изтегляне на вашето приложение! 5 клиентски елемента, за успешно изтегляне на вашето приложение! Прочети повече
Най-добрите и най-лошите начини за получаване на онлайн отзиви Най-добрите и най-лошите начини за получаване на онлайн отзиви Прочети повече
Най -добрите борси за търговия с криптовалути Най -добрите борси за търговия с криптовалути Прочети повече
нагоре