Warning: getimagesize(/home/studiowebbg/web/studioweb.bg/public_html/uploads/posts/placeholder.jpg): Failed to open stream: Няма такъв файл или директория in /home/studiowebbg/web/studioweb.bg/public_html/template/sw/post.php on line 37

Работещ интернет магазин

Онлайн пазаруването

С все по-голямото навлизане на Интернет в света на хората, се появяват все по нови неща, улесняващи живота на обикновените потребители. Едно от тях е и пазаруването в Интернет. Спестявайки много време на обикаляне и търсене по магазините, а закупените стоки биват доставяни директно до вратата, онлайн магазините все повече се разрастват и привличат многобройни  клиенти.

Създаването на интернет магазин е може би наи-евтиния и бърз начин за започване на бизнес в България.

Какво всъщност  представлява той?

 Уеб сайт продаващ продукти и услуги с онлайн разплащания, различни видове доставки и други функционалности подпомагащи онлайн пазаруването.

 Представлява готов софтуер, който позволява на търговеца да представи своите стоки пред потенциалните си купувачи. Софтуерът за онлайн магазин ви дава възможност да качвате снимки на вашият продукт, да напишете описание на продукта. Също така можете да напишете ревю или да качите видео инструкция за неговата употреба. Сами определяте цената, на която да се продава стоката, както и възможността за обявяване на промоционални цени или отстъпки.

Отварянето и поддържането на интернет магазин има редица предимства пред обикновения магазин, не само откъм спестяване на разходи, но и по отношение на достигането до нови клиенти.Както всеки обикновен магазин, така и онлайн магазина се стреми към едно – да продава. Преди всичко, за да имаме успех в продаването онлайн  е много  важна конструкцията на сайта Ви. Първо, клиентите трябва да „видят” вашия магазин, след това те трябва да харесат „витрината” на магазина. На първо място е дизйна на онлайн магазина:

  •  Много е важно да се подходи към това да се направят качествени снимки на продуктите, защото клиентите купуват първо “визията” на продукта и след това самия него.
  •  Да имате пълно, детаилно и коректно описание на продуктите си  придружено с цени.
  •  Добре е да направите видео ръководство или упътване за употреба на продукта.

 Това ще помогне на клиентите ви да се запознаят отблизо с продукта и да видят как фунцинира той. Най-важното за един интернет магазин е неговият бизнес модел. Едва след това идва промотирането му чрез различни онлайн и офлайн кампании, SEO оптимизирането за търсачки и т.н

Препоръчваме още:

Какво е средна стойност на поръчката? Какво е средна стойност на поръчката? Прочети повече
Какво е AI и как работи Какво е AI и как работи Прочети повече
Каква е разликата между синхронно и асинхронно програмиране? Каква е разликата между синхронно и асинхронно програмиране? Прочети повече
нагоре