Популяризирайте бизнеса си с Facebook приложение

Клиентите искат да им се обръща внимание. Винаги са го искали. Днес това може да се случи с лекота. Facebook е най-голямата безплатна социална мрежа, която е създавана някога. По последни данни има над 700 милиона активни потребители. След популярността, която социалната мрежа набра, успехът на даден бизнес стана немислим без поддържана Facebook страница. С особена сила навлизат и интерактивните Facebook приложения. Най-често те са свързани с рекламни кампании – игри с награди. Те осигуряват популярност и интерес от страна на потребителите. Изграждат в тях доверие и те стават привърженици на организацията. Facebook приложенията набират светкавична скорост и представляват голям интерес сред директните потребители. Ние от СтудиоУеб.БГ знаем това и по тази причина искаме да предложим тази услуга на своите настоящи и бъдещи клиенти и да ги запознаем малко по-подробно с тях. Това е изключително успешен и добър вариант за отлична комуникация между фирма/организация и клиенти/потребители. Един от най-предпочитаните варианти е анкетата във Facebook. Разбира се, тя е персонализирана с Вашите фирмено лого и данни, с желаните от Вас цветове и текст. Можете да добавяте колкото искате въпроси и отговори, но е желателно да не са повече от 5. По този начин можете да се сдобиете с достоверна обратна връзка директно от клиентите си. И не забравяйте най-важното: Трябва да осигурите награди за част от участвалите. Всички обичат наградите. Друго популярно приложение е гласуването за продукти или снимки, естествено отново с победители и награди. Едно подобно приложение свързва и подобрява комуникацията не само между Вас и клиентите Ви, но и между самите тях. В почти всички случаи на подобни кампании, участниците се обединяват и започват активна комуникация помежду си. facebook-prilojenie Facebook е идеалното място за популяризиране и на хотели. След кратко проучване от наша страна, установихме, че по-голямата част от хотелите в Европа предлагат на клиентите си възможността да резервират стая, чрез booking, който е интегриран като Facebook приложение към страницата на хотела. Разбира се, този booking може да бъде свързан и с уебсайта Ви. Напоследък не само хотелите, но и ресторантите активно използват booking, като при ресторантите се има предвид резервация на маса. Удобното в случая е, че не е нужно клиентите да търсят уебсайт, след това контакти, да звънят по телефона и т.н. Подходящо приложение за ресторантите е и “Меню”. Така, лесно и удобно, разглеждайки Facebook страницата на даден ресторант, клиентите ще могат да разгледат менюто с цена на всяко ястие. Менюто, добавено под формата на Facebook приложение, е привилегия за клиентите и показва професионализъм.

facebook-prilojenia

Едно от най-полезните неща, които се случват е, че тези приложения са свързани с “Like” на страницата Ви. Така веднъж като харесат страницата Ви, тя си остава част от “стената” на потребителя. По този начин всичко, което споделяте и мислите, ще бъде видимо за тях. Facebook приложенията спомагат за популяризирането на всеки тип бизнес, но е важно регулярна поддръжка на страницата. Споделяйте с клиентите си, създавайте им предпоставки за провеждане на комуникация помежду им, общувайте с тях, вземайки участие в дискусиите, отговаряйте на въпросите им и ги накарайте да се почувстват специални. Заинтересовахте се? Прочетете подробно за Facebook приложение.

Препоръчваме още:

6 начина да се спасите от DeFi измами 6 начина да се спасите от DeFi измами Прочети повече
Каква е разликата между UX и UI дизайн? Каква е разликата между UX и UI дизайн? Прочети повече
Стратегия за увеличаване на продажбите в електронния магазин Стратегия за увеличаване на продажбите в електронния магазин Прочети повече
нагоре