Warning: getimagesize(/home/studiowebbg/web/studioweb.bg/public_html/uploads/posts/placeholder.jpg): Failed to open stream: Няма такъв файл или директория in /home/studiowebbg/web/studioweb.bg/public_html/template/sw/post.php on line 37

Интранет системи

Стимулирайте работата на Вашият екип!

Искате служителите Ви да имат достъп до съвместни работни пространства за споделяне на документи и данни, и въвеждане на социални инструменти като блогове и форуми, за да се улесни вътрешната комуникация между различните отдели. Искате да намерите решение за Вашият бизнес, да оптимизирате работата във Вашия офис или офиси, посредством последните Интернет технологии. Това значи че имате нужда от интранет платформа!

Интранет порталът допринася за ефективността на всеки служител, като насърчава обмена на информация и помага за постигането на единодействие между екипа. Чрез него ще осигурите на всички Ваши служители достъп до уникален инструмент с уеб интерфейс, който обединява цялата информация и данни, необходими за тяхната работа.

Какво  представлява Интранет?

Интранет системата може да бъде огледало на физически съществуващи обекти като складове, архиви, вътрешно-счетоводна документация. Съществува възможност  за известяване за настъпили събития по предварително зададени критерии – напомняне за плащания, достигане определен брой продажби и т.н, като тези данни трябва да съществуват в тази система или друга, с която тази е интегрирана. Известяването може да става с имейл, смс или друг вид нотификация. Независимо за какво се използват тези системи, то те могат да бъдат източник на информация за реално свършената и несвършена работа на служителите. Всеки потребител получава достъп посредством потребителско име и парола, които могат лесно да идентифицират извършената от него дейност, да покажат производителността му. Интранет може да се използва успешно за отчет на време и за качествен контрол на извършените дейности.

Осигурете на всички Ваши служители достъп до уникален инструмент с уеб интерфейс, който обединява цялата информация и данни, необходими за тяхната работа.Така информационните ресурси на фирмата ви ще бъдат споделени възможно най-ефективно.

Интранет е една лесна за използване, ефикасна и полезна система за информация, която ще подобри производителността на Вашата компания!

Препоръчваме още:

Мащабният тест на множествени променливи: Ключът към ръст и иновация Мащабният тест на множествени променливи: Ключът към ръст и иновация Прочети повече
Какво е социално пазаруване? Какво е социално пазаруване? Прочети повече
Какво е Google Smart Bidding? Какво е Google Smart Bidding? Прочети повече
нагоре