Лого дизайн

Лого дизайн и идентичност

Логото  придава индивидуалност и чрез него съществувате в съзнанието на Вашите клиенти.То трябва да е съобразено с водещите ценности и дейности на марката. Важно е логото да бъде запомнящо се, да устои във времето, да бъде лесно четимо, а графичният знак - въздействащ.

Дизайнът на логото е важен аспект от графичния дизайн и е един от най-трудните за усъвършенстване.

На първо място лого дизайнът трябва да бъде правилно създаден от техническа гледна точка. Трябва да изглежда едновременно професионално и привлекателно. Необходимо е да се подбере най-подходящата  цветова гама, която да подхожда максимално. Логото трябва задължително да грабва окото и да е запомнящо се. Освен това, един добре направен лого дизайн трябва да бъде така замислен, че да може да бъде надграждан, когато се наложи да промотирате своя бизнес на различни платформи, например. На последно място, но не по важност, вашият лого дизайн трябва да бъде уникален и коректно да представя вашия бизнес. .Дизайнът на логото може да е изграден от символи, които често включват име или инициали.

Логото е изображението олицетворяващо организацията. Тъй като логата са създадени с цел да представляват компаниите, е голяма грешка те често да бъдат обновявани.

За изграждането на висококачествен и подходящия  лого дизаин е необходимо голямо  въображение, това е отговорна и сложна задача, за която най-добре да наемете професионален лого дизайнер,в противен случай рискувате да съсипете своя бранд.

Уникалното и професионално изпълнено лого,  откроява  Вашата фирма във вселената на световния бизнес! Лого дизайна е изключително важен елемент от фирмената идентичност на всяка компания.

Препоръчваме още:

7 признака, че се нуждаете от CRM система (Системата за управление на взаимоотношенията с клиентите) 7 признака, че се нуждаете от CRM система (Системата за управление на взаимоотношенията с клиентите) Прочети повече
Какви промени налага Наредба Н-18 за онлайн търговците и какво е СУПТО? Какви промени налага Наредба Н-18 за онлайн търговците и какво е СУПТО? Прочети повече
Важно ли е да ускорите уебсайта си, за да подобрите реализациите си през 2020 г.? ДА! Важно ли е да ускорите уебсайта си, за да подобрите реализациите си през 2020 г.? ДА! Прочети повече
нагоре