Изработка на уебсайт за индустриален и логистичен парк

"Индустриален и логистичен парк-Бургас" АД предлага на потенциалните инвеститори индустриални зони, с обща площ около 240 дка, съгласно плана на Промишлена зона "Север" - гр. Бургас (цялата с площ 410 дка). Останалата част от територията е предвидена за озеленяване, улици, паркоместа, за изграждането на трафопостове, комплекси за обществено обслужване и други обекти, свързани с успешното функциониране на зоната.  

"По дрехите посрещат, по ума изпращат " е българска поговорка, която екипът на СТУДИОУЕБ.БГ използва ежедневно. Дизайнът на сайта ( т.е. неговите дрехи) е първото нещо, правещо впечатление и грабващо вниманието на потребителя. Именно затова ние създадохме уеб сайт, напълно отговарящ на класата на "Индустриален и логистичен парк-Бургас" АД. Динамичен и стилен дизайн, актуална информация и иновативни технологии са само част от предимствата на интерактивния уеб сайт, който разработихме специално за нашите клиенти.   

"Индустриален и логистичен парк - Бургас" АД  http://www.industrialpark-burgas.bg/bg – предимството да бъдеш различен!

PHP

PHP

PHP е скриптов език върху сървърната (обслужваща) страна език с отворен код, който е проектиран за уеб програмиране и е широко използван за създаване на сървърни приложения и динамично уеб-съдържание.

MySQL

MySQL

MySQL е многопоточна, многопотребителска, SQL система за управление на бази данни (СУБД) с повече от шест милиона инсталации.

CSS3

CSS3

CSS (Cascading Style Sheets) е език за описание на стилове (език за стилови листове, style sheet language) – използва се основно за описване на представянето на документ, написан на език за маркиране. Най-често се използва заедно с HTML, но може да се приложи върху произволен XML документ.

jQuery

jQuery

jQuery е разпространена алтернатива на JavaScript, публикувана в началото на 2006 от Джон Резиг. В основата си jQuery опростява достъпа до всеки елемент на дадена уеб-страница, като по този начин позволява лесно изграждане на динамична функционалност в страниците.

SEO

SEO

SEO оптимизация - оптимизация за търсачки

Responsive

Responsive

Responsive - отзивчив уеб дизайн - използва се за показване на подходяща версия на всякакви размери устройства.

CMS

CMS

SW CMS - собствена система за управление на съдържанието

нагоре