Ние сме StudioWEB.BG

СТУДИОУЕБ.БГ предлага изработка на фирмени, мобилни, динамични и портални уеб сайтове, имиджови и бизнес мобилни приложения за Android и iOS, интерактивни, привличащи погледа онлайн магазини, маркетинг и реклама в интернет, планиране, прогнозиране и провеждане на кампании в социални мрежи.

В СТУДИОУЕБ.БГ имаме всички възможности за постигане на максимални резултати, ние работим с едни от най-големите компании за реклама в интернет в България и Европа. Ние не пестим усилия и средства за повишаване квалификацията на нашите служите за да бъдем винаги актуални и в крак с новостите в информационните технологии. Ние даваме гаранции  са качестовото на нашите услуги и сме убедени, че след като разгледате нашето портфолио с проекти и референтната ни листа от доволни клиенти ще се свържете с нас.
182
доволни клиенти
268
завършени проекти

Какво правим ние…?!

Ние изработваме интерактивни, модерни, привличащи погледа сайтове. Ние изграждаме силно онлайн присъствие за вашия бизнес чрез създаването на професионален уебсайт който най-добре отговаря на вашите изисквания, нужди и целева аудитория. Ние развиваме бизнеса Ви, прилагайки инструментите на съвременния дигитален маркетинг SEO оптимизация в търсачки, регистрация в портали, кампании в социални мрежи, интернет реклама и др. По този начин генерираме повече трафик към вашия сайт и увеличаваме онлайн запитванията и продажбите Останалото зависи от вас....

Уеб Дизайн с HTML5, CSS3, jQuery
Програмиране на PHP 7, MySQL, Zend
Мобилни iOS, Android, Windows Mobile

Работен Процес

Концепция на проекта

Това е началната фаза, в която изясняваме обхвата на проекта, както и плана, изискванията и необходимите ресурси за неговото изпълнение. Преди да започнем каквато и да е работа, ние определяме човешките, техническите ресурси, планираме целите, предвиждаме резултатите и рисковете, които в последствие се стремим да избегнем. Постигаме този начин на работа, благодарение на добре оборудваните ни офиси, професионални разработчици, както и трети страни от служителите, които вземат участие в осъществяването на даден проект. Нашият екип от професионалисти има богат опит в работата с различните индустрии. Ние подреждаме задачите и ресурсите за всеки проект, така че да се получи един организиран и стратегически правилен процес на работа. Когато клиентът ни опише и изясни желанията си по проекта, започвайки работа по него, ние се съобразяваме с всички изисквания, които са ни дадени.
koncepciq-na-proekta
viziq

Визия

Знаем, че визията е от изключително значение, както за нашите клиенти, така и за бъдещите техни такива. Затова започвайки работа по проект, ние се стремим да изработим уникална визия за проектите на нашите възложители, защото тя може да е причина както за успех, така и за провал на даден бизнес. Когато изберем дизайн за проекта, ние се допитваме до Вас, интересуваме се от мнението Ви и ако има нещо, което не Ви харесва - го променяме и продължаваме работа. След одобрение на визията, пристъпваме към фазата с функционалностите. Тестваме ги многократно, за да бъдем сигурни, че това което сме изработили, ще е най-добрият вариант за Вас.

Създаване на дизайна

Благодарение на опита ни през годините, ние сме си изградили способността да доставяме отлична творческа работа на различни интерактивни медийни платформи. Нашата цел е не само да привличаме клиенти, но и да се развиваме като професионалисти все повече. Ние не избираме даден дизайн, просто защото изглежда добре. Важно е зад това решение да стои логичен аргумент. Всичко трябва да бъде съобразено със сферата на работа, функционалностите, съдържанието, дали става въпрос за уеб сайт, мобилно приложение, онлайн магазин или мобилна версия на сайт. Правим много тестове, което да подсигури визуално съвършенство. Всеки пиксел трябва да е на мястото си, за да се получи един абсолютно responsive /отзивчив/ дизайн, благодарение на който, разглеждайки сайта, той ще бъде визуално адаптивен към всеки тип декстоп (компютър, лаптоп) и мобилни (телефони, смартфони, таблети) устройства.
suzdavane-na-dizaina
kodirane-i-programirane

Кодиране и програмиране

Влагаме много усилия в този етап от работата, който е най-трудоемък и сериозен, но е същността на проекта, който гарантира неговия успех. Нашият екип обича работата с предизвикатества. Правим подробен график за всеки един сайт, но знаем че в процеса на работа могат да възникнат нови желания и промени, затова се стремим да бъдем гъвкави в процеса на изработка. Използваме най-новите технологии за Вашия сайт, мобилно приложение, мобилна версия, онлайн магазин или оптимизация за търсещи машини. Гарантираме висока производителност и бързодействие чрез последните версии на PHP, MySQL, Perl. Създаваме красиви и функционални сайтове с HTML5, CSS3 и jQuery. Наблюдаваме и управляваме ресурсите, за да гарантираме безпроблемната работа на вашия сайт!

Тестване

Колкото и да се стараем при изработката на дадения сайт или приложение, важна част от нашия процес на работа е тестването на реални устройства, което осигурява сигурност за качество на работата преди окончателно завършване на проекта. За нас това е официална дейност, за която не пестим време и ресурси. Тестването протича по различен начин, в зависимост за какъв проект става въпрос. При тестване на уеб сайт и интернет магазин, ги отваряме от различни утройства, влизаме във всяка една страница поотделно, проверяваме разположението на текстове и снимки, тестваме фунционалностите. Подобно е и при мобилното приложение и мобилната версия на сайт. Тестваме правилното функциониране на разделите през различни типове (смартфон, таблет) и марки мобилни утройства (iPhone, Samsung и т.н.), за съответната мобилна платформа (iOS, Android, Windows phone). SEO оптимизацията е от изключителна важност за позиционирането и успеха на проекта. Нашият SEO специалист прави подробно проучване и анализ на ключовите думи, конкурентите и избира варианта, който ще е от най-голяма полза за възложителя.
testvane
zavurshvane

Завършване

След като направим всички тестове, които ни гарантират качество и безпроблемно фунциониране, ние предствяме завършения проект на възложителя. Обсъждаме всичко с него, правим демонстрации. Ако няма други корекции предоставяме данни за достъп и правим обучение за работа, за да могат клиентите ни само да движат продукта си - да обновяват информация, снимки, видео, да си качват новини, продукти, услуги. Разбира се, нашата работа не приключва с предаването на сайта. Предлагаме на клиентите си не само годишна техническа поддръжка, но и информационна такава. На разположение сме за всякакви въпроси от страна на клиентите ни.


Акаунт Мениджър

 • Връзката Ви със СтудиоУеб
 • Отговорен за информираността Ви относно възложения проект
 • Помага за избистряне не идеите, както и обсъжда нуждите Ви с Вас
 • Търси активно нови възможности за подобряване на организацията Ви

Технически консултант

 • Отговаря за определяне на обхвата на проекта
 • Изготвя техническите и функционалните спецификации
 • Благодарение на опита си в кодирането и програмирането, осъществява продукта
 • Ако е нужно, прави желаните промени

Мениджър проекти

 • Отговорен да регулира работата, за да бъде свършена в срок и в рамките на дадения бюджет
 • Управлява и следи екипа от началото до края на работния процес
 • Отговаря на всички възникнали въпроси по време на работата
 • Изготвя план график за свършената работа

Екип

Ние работим за вас и вашия успех в интернет, защото когато печелите Вие, печелим и ние.
Наляво
Надясно
Евгени Нончев

Евгени Нончев

Евгени Нончев е инженер магистър по телекомуникации в Техническия университет Тампере, Финландия. Наложил се като Интернет предприемач и управител в СтудиоУЕБ.БГ, той ръководи своя екип и взима важните решения в организацията. Готов да пожертва от личното си време, за да изпълни проект в срок и доказал се експерт, той поддържа постоянните контакти с нашите партньори от чужбина.

Христина Ангелова

Христина Ангелова

Христина Ангелова е Организатор работа с клиенти. Има дългогодишен опит в областа и отговаря за ключови клиенти от Обединени Арабски Емирства "ОАЕ".

Кристиан Драгнев

Кристиан Драгнев

Кристиан е квалифициран професионален бакалавър по компютърни системи и технологии. Използва свободно и познава отлично системите за управление на уеб страниците. Притежава изключителни умения по фотопреработка и графичен дизайн.

Боян Бонев

Боян Бонев

Боян Бонев е външен ресурс и системен администратор. Като такъв, той поддържа,конфигурира и оперира с базите данни и компютърната мрежа в уеб студиото.

Живка Райкова

Живка Райкова

Живка е външен ресурс и дипломиран специалист по “Компютърни системи и технологии” в БСУ. Има богат опит и е специализиран в областта на графичния и уеб дизайн и разработки

Атанас Атанасов

Атанас Атанасов

Атанас Атанасов е стажант, специалност "Компютърни системи и технологии". В момента изучава Уеб програмиране и е добре запознат със системите за управление на уеб страниците.

Петко Георгиев

Петко Георгиев

Петко Георгиев е външен ресурс и маркетинг специалист и дипломиран SEO експерт от Българска Електронна Академия. Официален член на Българското Интернет Общество, доказал своите умения в Интернет маркетинга за компании като Toyota, Carlsberg и много др. Специален член на Българското PR общество. Говорител и автор на книги, статии и публикации в интернет пространството.

Референции

Referencia-Egida
Referencia-Egida
referencia-orco
reference-fineservice

Клиенти

нагоре